Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sokuk firmanın takım logolarıyla alıp veremediği ne acaba? 21-22 sezonunda da tüm takımlara logosuz forma yapmışlardı eşekler
Müthiş tespit. Tesislerdeki Gs Store'da bu şekilde. Oturduğum yerde aylardır forma yok diye annemin ordan bakalım dedim ama ne hikmet orada da yok. Saçma sapan bir olay cidden.yani varya şu işi düzgün yapamadıklarını yaşayarakta gördüm.
Sabah 10'da açılan Bağdat Cadesi GS storea 9:08 de ulaşıp önünde oturdum - hatta yanındaki balıkçı bana çay falan ikram etti sağolsun.
Mağazayı açan arkadaşta 2 gün öncesinden beni tanıdı - içeri aldı ama mağazayı açmadı - stok gelecek demişti toplam 15 tane forma göndermişler - XL ya da üzeri beden yok. 1 tane 3XL falan çıktı içlerinden o kadar.
neyse dedim Large alalım(3 large in ikisini ben aldım mesela) biraz zıpkın modunda girdim ama zaten kafaya koydum göbek möbek inecek hesabındayız. Sonra isim yazdırmak içinde Icardiyi şablon var diye sağolsun halletti (o sırada 15-20 dklığına mağaza içine bakmamı rica etti biri gelip kapıp gitmesin bri şey diye). CL yamaları yok - enedeki "cumhuriyetin 100ü" yazısı yok .
kırdım kafayı gittim stada - orada da XL veya üstü beden hiç yok maksimum Large var. Yamalara alayım dedim 1 saat içerisinde getirecek arkadaş beklerseniz ödemenizi alabilirim gelince teslim ederiz dediler - şansa ben öderken geldi - oda ufacık torbada maksimum 10 ya da 15 tane.
baskı kısmına çıktım işlemler için - milletin formalar tak yapıştır gibi - kimisinde atatürk yazısnın yarısı yok - kimisinde kol reklamı var (bende o GKN reklamı yok mesela) - kimsiinde SOCAR göğüs reklamı geri kalanında SİXT - boş omza olan Turkish Airlines logosu bile yok stadda mesela yaptırmak istesen (onları ve eksikleri ücretsiz yapıyorlar).
Neyse sonunda komple forma edindik ama git gel git gel uğraştırdı.
GSSTORE un kendi ürünlerinede baktım hazır gittik stadın storeuna - yav arkadaş bi tane atlet yapıp en basit kumaşa desen yok bir şey yok ensesine "GSFİT" yazmışlar fitness diye - 800 lira. düz sarı tshirt minnacık göğüste gs logosu var 4 yıldız - 800 lira . ne yapıyorlar anlamıyorum.
Misal parçalı forma istesen hala yok - 1 askıda beyaz forma var - 7 8 askıda small medium large yeni çıkan cubuklu var 20 küsür askıda yeşil kaleci forması var.
Atkı desen bi grup A CL ürünü atkı var - kalanların hepsi futbolcu numara ve adı...0 çeşit.
Anıda oldu Süleyman Rodop dede geldi muhabbet ettik - o adam bile forma arıyordu sözüm vardı diye.
Çok ciddi elden geçmesi lazım bu işin.
sen son dönemde niye kafa açıp duruyorsunsanki her sezon forma alıyorsunuz da
bu sezon forma alamadınız diye bu kadar yaygara yapıyorsunuz
haklı olanın acelesi olmaz arkadaşlar
arma uğruna aylar bekler gerekirse
bu nereden baktığına bağlıdır adminsen son dönemde niye kafa açıp duruyorsun
Sgbu nereden baktığına bağlıdır admin
kimine göre de ilham verici yorumlardır
insanları olduğu gibi kabullenelim derim
yaptığın masraf arttığında yarın kötü sezonda ciddi zarar ediyorsun.konu formanın kendisi değilki arkadaşlar orası yanlış anlaşılıyor.
ben mesela adidasın5 6 sene boyunca her formasını aldım (evet pembemsi olan forma bile var bende) - niketa ama pahalılandığından sadece beğendiklerime yöneldim.
konu sürecin sancısız taraftara yansıması - forma kaçmış kalmamış kısmı ayrı (bu da doğru ayarlanmalıydı açıkçası - madem tasaraımını oturttun şampiyon olduğun günden itibaren stoklat nike a söyleyip).
formayı geçtim eleştiri gsstore ürünleri üzerine zaten bendeki. Nike'ın bir sarı fermuarlı rüzgarlığı vardı - birde yumuşak hafif kaban - muazzam pahalı - hadi nike ürünü dedik (yıllardır pahalılar zaten onlar) ama Gsstore etiketli ürünler içler acısı ve haddinden inanılmaz daha pahalı. millet belki ayıramadığı 2600 TL 'yi gömmeye razı olmuş şu formana - fakat her storeda farklı bir şey eksik vs vs. O kısım maksimum eleştiriyi hakediyor.
başlık forma tabide , forma üzerinden gsstore'un çok zayıf kalmasına dokundurmadan geçemem. Ben eskiden forma almaya erken yeltenirdim , göğsünde orasında burasında avea reklamı olmasın - ya da ensede reklam olmasınki ismi oraya yazdırabileyim diye falan. bir sürüde ürün alırdım gsstoredan tshirttü oydu buydu atkısıydı - şimdi harbi zor yani.
Instada böyle değilsen son dönemde niye kafa açıp duruyorsun
Başka bir şey mi açıyor oradaInstada böyle değil
Hocam seni severim yapmaBaşka bir şey mi açıyor orada
yaptığın masraf arttığında yarın kötü sezonda ciddi zarar ediyorsun.
Şu an mağazacılık ve maç günü gelir forecasti 1 milyar, burada başarısızlıktan söz edebilir miyiz