Galatasaray, 3 Oyuncuyla Yolları Ayırdı!

hayret bunu nasil yapabildiler hic beklemezdim bu yönetimden, yok cöpju nun kontrati uzatilcak filan haberler cikiyordu.
ilk defa ise yarayacak karar verdiler.

Ohoho 250 bin euro ceza mi arizona kertenkelesine bir iyilestirme yaparlar 10 gune kalmadan belli oldu.

chedjou'yu neden sezon basi satmadin ozaman para ederken? simdede fesh bedelli + maas verdin 6 ay. büyük yönetim basarisi

CL'de rezil olacagimiz günleri iple cekiyorum bu savunmayla. Istedigimden degil, bu taraftar bakalim o gün neler bulacak..

Chedjou oynamadigindan beri savunmanin hali ortada.
2 sene önce CL'de dörder dörder yerken Chedjou yok muydu? Geçen sene yine Astana'dan iki maçta 3 gol yiyip galip gelemeyen takımda Chedjou yok muydu? Galip gelsek Bjk'yi daha sezonun başında yerle bir edecek maçta 2-0 öne geçmişken Chedjou 2 adet mis gibi gol yedirip maçı vermedi mi? Sneijder'i savunursun anlarım ben de savunuyorum çünkü onu savunmanın bir mantığı var. Lakin Chedjou'yu savunmanın tek açıklaması yabancı hayranlığıdır kusura bakmayın. Dün yaptığı sorumsuzca hareketi saymıyorum bile.

Biz CL'ye Chedjou ile gideceksek hiç gitmeyelim zaten.

2 sene önce CL'de dörder dörder yerken Chedjou yok muydu? Geçen sene yine Astana'dan iki maçta 3 gol yiyip galip gelemeyen takımda Chedjou yok muydu? Galip gelsek Bjk'yi daha sezonun başında yerle bir edecek maçta 2-0 öne geçmişken Chedjou 2 adet mis gibi gol yedirip maçı vermedi mi? Sneijder'i savunursun anlarım ben de savunuyorum çünkü onu savunmanın bir mantığı var. Lakin Chedjou'yu savunmanın tek açıklaması yabancı hayranlığıdır kusura bakmayın. Dün yaptığı sorumsuzca hareketi saymıyorum bile.

Biz CL'ye Chedjou ile gideceksek hiç gitmeyelim zaten.
s
Ben yoktu dedim mi? Nedir bu populizm kokan örnekler? Yabanci hayranciligimis..

Te allahim ya.. CL'de gruptan cikarken Chedjou yokmuydu ozm bende böyle giriyim olaya.. Gruptan cikarken Sabri yokmuydu hüloggg. Böyle mantik mi olur?

Chedjou yerine gelen adamlarla CL'e bi gidelim gör ne oluyor, ondan bahsediyorum.

Besiktas macina gelirsek, hayir maci Chedjou vermedi. Golleri bir kez daha izle bence.

Chedjou ve semih bu takimin selcukla beraber hamitten de sabriden de yasinden de , sigtorsonundan da buyuk problemleridir

hadi hamit filan maddi hatalar , oynamadiklari icin icimiz aciyor ama sportif zarar veremiyorlar fakat semih ve chedjou gitmeden bu savunma asla toparlanmaz

ornegin cok ust duzey adamlar olmasa da koray ve serdar saglam olsalar onlara guvenirim fakat semih ile chedjou ....????

chedjou tam saatli bomba , mudahale ederek sacmalayarak bitiriyor bizi , bjk super kupa maci , bir kadikoydeki derbideki penalti , bu sene ligdeki bjk maci , say say bitmez

semih ise eylemsizligiyle .. Hele gol yendikten sonra sert bir donusle sanki suc kendisi disinda birininmis gibi bakis atmasi sahtekarligin ispati tam

bu adamlardan ne pahasina olursa olsun kurtulmaliyiz

Hazır maaş verme bütçesi açıldı alın ulan 4-5 tane takımında oynayamayan iyi futbolcuları kiralık yada düşük ücretlere şampiyon olalım.Mesela Milan'lı Luiz Adriano 1-2 civarına alınabilir.Buna benzer futbolcuları düşünüp bulursak çok iyi bi transfer dönemiyle şampiyonluğun en önemli adayı oluruz.Yeter ki ülke içinden değil dışardan yapalım şu transferleri.en azından yerli mallara dünya kadar para vermemiş oluruz.Kiralama formulünü de kullanabiliriz.

C03I3tFWIAAbBsL.jpg:large

Bu parayi alip su genc oyuncu icin kullanaydiniz zirtolar... Yani arada kalan farki 780.000 ... Cocuga 5 yillik kontrat oner 250 000 den basla ilk 3 yil 150 000 yukselt sonra duruma gore verirdik veya satardik adami en az 3 miyon a...

Son düzenleme:
Josue ve cavandanın da menajerleri çağrılmış.

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Yani ? Yanlis bir kullanim oldugunu yazmislar iste orada da , sana yazdigim iki ayri deyimin hatali sekilde karistirilmasi sonucunda olusmus yanlis bir ifade bu

dogru soze ne denir deyimi anlasilacagi uzere "soz dogru , uzerine ne soylenebilir ki" manasinda

fazla soze ne hacet ise , "bir sey eklemeye ne gerek var ki" manasinda

ama bunlari karmaladigin zaman , dogru soze ne hacet , yanlis bir kullanim cunku o zaman "dogru bir soze ne gerek" gibi anlam dusuklugu ve mantiksiz bir ifade cikiyor

yanlis kaliplasmis bir soz obegi diyebiliriz

https://mobile.donanimhaber.com/turkce-bilenler-yardim--12772509#12772509

Josue ve Cavanda da ivedilikle tekmüklenmeli

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

s
Ben yoktu dedim mi? Nedir bu populizm kokan örnekler? Yabanci hayranciligimis..

Te allahim ya.. CL'de gruptan cikarken Chedjou yokmuydu ozm bende böyle giriyim olaya.. Gruptan cikarken Sabri yokmuydu hüloggg. Böyle mantik mi olur?

Chedjou yerine gelen adamlarla CL'e bi gidelim gör ne oluyor, ondan bahsediyorum.

Besiktas macina gelirsek, hayir maci Chedjou vermedi. Golleri bir kez daha izle bence.

:asd22:

Geri
Üst Alt