Galatasaray 78 - 62 F.ülker | Helal Olsun Aslanlar ! |

Cevap: Galatasaray 78 - 62 F.ülker | Helal Olsun Aslanlar ! |

İnşallah yanılırım ve maça gitmediğime bin pişman olurum demiştim aynen de öyle oldu.Hep bu taktiği mi uygulasam naapsam :D Her fb maçından önce hocamız kimse anlaşalım 1 hafta tatile çıksın biz maçı kazanınca dönsün.Şaka bir yane Koray hocayı da kutlamak lazım maçı izlemedim ama takımı iyi hazırladı diyor izleyenler.Play offlarda da aynı tarifeyi uygulayacaz inşallah sabretsinler biraz.Bu arada angut.com bugün süper :D

Helal olsun Aslanlarımıza...Resmen azdik...eziklerle oynadığımız her maçtan önce hocamız istifa etmeli:D...Kadıköy'deki maçlar için bunu düşünmeliyiz:D

Bundan birkaç sene önce Lise Defteri diye bir dizi vardı Emre Altuğ,Ece Erken ve Arda Kural oynuyordu.Ben de sıkı bir takipçisiydim. Orada Kabataş Lisesi erkek basketbol takımı antrenörü rolünde oynayan bir Koray Hoca vardı.Bizim coach o adam değil mi ya? Eğer öyleyse aynı zamanda dizi oyuncusu bir hocamız oldu desenize:D

Bundan birkaç sene önce Lise Defteri diye bir dizi vardı Emre Altuğ,Ece Erken ve Arda Kural oynuyordu.Ben de sıkı bir takipçisiydim. Orada Kabataş Lisesi erkek basketbol takımı antrenörü rolünde oynayan bir Koray Hoca vardı.Bizim coach o adam değil mi ya? Eğer öyleyse aynı zamanda dizi oyuncusu bir hocamız oldu desenize:D

Aynen o.:D

Helal olsun Aslanlar...

Az önce Sercan arkadaşım bu konunun başlığına kızıyordu!

Antudaki konu başlığı!

6alatasaray Cafe Crown - FENERBAHÇE Ülker

Bu sene baskette tarih yazalım.

Kupaları şirketlere bırakmayalım.

Ne Efes, NE ÜLKER , Ne de Telekom

Haydi bastır CİMBOMBOMUM sensin şampiyon !

Aslanlara tebrikler ve bütün yıl boyunca her branşda eze eze yenmeye devam ...

Maçtaydım şimdi geldim.Atmosfer mükemmeldi ve eze eze yendik.Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyoruz...

Ama Hüseyin ayrı bir tebriği hak ediyor.Helal sana...

basta huseyın besok olmak uzere tum aslanlara helal olsun eze eze yendık eze eze.....

atmosferde superdı gercekten tebrıkler

Harika bir skor, Helal Olsun Aslanlarımıza...!!!

ya bugün hocamızı yakından görünce bende benzettim birine ama çıkaramamıştım.iyi hatırlamışsın walla.fener maçlarına kimi çıkarsak hoca olarak alıyoruz maçı gerçi :) ama Koray hocamız da bugün başarılıydı.

ben bu atkınsı cok sevdım strıcklanddan sonra adam gozume mıchel jordon gıbı gelıyor valla ne yalan soylıyım:)

2009-01-03_basket446.jpg

Puahah :D

Güzel poz için kameramanı tebrik ediyorum.:DBaşka resimler var mı?

Evet Koçum benim! dizsindeki antrenör değil mi bizim Koray Hoca?

Geri
Üst Alt