GSC Haber Galatasaray, 9 Aylık Dönemde 734 Milyon TL Kâr Açıkladı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1775767447673.webp

Galatasaray 9 aylık dönemde 734 milyon TL kâr açıkladı. (KAP)

Galatasaray, 1 Haziran 2025 – 28 Şubat 2026 tarihleri arasında UEFA'dan 2 milyar 748 milyon TL gelir elde etti. (KAP)

Galatasaray, 1 Haziran 2025 – 28 Şubat 2026 tarihleri arasında ürün satışlarından 4 milyar 629 milyon TL gelir elde etti. (KAP)

Galatasaray, 1 Haziran 2025 – 28 Şubat 2026 tarihleri arasında Loca, VIP ve kombine satışlarından 3 milyar 627 milyon TL gelir elde etti. (KAP)

Galatasaray, 1 Haziran 2025 – 28 Şubat 2026 tarihleri arasında yayın haklarından 471 milyon TL gelir elde etti. (KAP)

Galatasaray, 1 Haziran 2025 – 28 Şubat 2026 tarihleri arasında ürün satışlarından 88.6 milyon euro gelir elde etti. (KAP)

Galatasaray, 1 Haziran 2025 – 28 Şubat 2026 tarihleri arasında Loca, VIP ve kombine satışlarından 69,4 milyon euro gelir elde etti. (KAP)

Galatasaray'ın 1 Haziran 2025 – 28 Şubat 2026 tarihleri arasında hasılatları.

💰 Mağazacılık: 88.6 milyon euro
💰 Kombine, Loca, VIP: 69,4 milyon euro
💰 Sponsorluk: 59,6 milyon euro
💰 UEFA: 52,6 milyon euro
💰 Yayın hakkı: 9,0 milyon euro

Tesekkürler Erden Timur ve Okan Buruk

Erden Timur güclü bir kadro kurdugu icin,Okan Buruk ise bu güclü kadro ile senelerdir basarili oldugu icin

Basari olunca sponsorluklar da artar,magazacilik da tavan yapar,avrupa gelirleri de fazlasiyla artar ve son olarak stadyum da asla bos kalmaz

Açıklayıcı bir şekilde anlatan birisi kendisi. Kısaca giderleri kısmak lazım. Kötü değil ama iyiyiz durumu da yok. Diğer takımlara göre tabi iyiyiz o ayrı ama giderleri azaltmak şart.

Store karı 88 milyon avro doğru mu yaw

Emin misin? Gider kalemlerinde store’un yatırım maliyeti var mı

Ciroyu 41 m lira diye okudum çünkü.
Yönetici sunumda açıklamıştı kar oranı %30-35 civarı diye. Ona istianeden yazdım yoksa giderde sadece mağazacılığın yatırım maliyeti yazmıyor geneli yazıyor orada.

Yönetici sunumda açıklamıştı kar oranı %30-35 civarı diye. Ona istianeden yazdım yoksa giderde sadece mağazacılığın yatırım maliyeti yazmıyor geneli yazıyor orada.
Baktım şimdi brüt kar 2.8 milyarmış. 53-54 milyon euro, tabii neti bilmiyorum.

750 milyon dolar falan değerleme dedikleri için daha yüksek kar ediyor diye düşünüyordum, 35 kar desek 20 fiyat kazanç çarpanı eder yaklaşık o da yüksek değerleme demek olur, pahalıdan arz etmiş oluruz yani.

Maaş vs yükümlülüğü bu sene ve gelecek sene 5 milyar bandında total, 28 şubat itibarıyle 2.4 milyar kalmış bu sene için.

2030a kadar total yükümlülük 14.5 milyar lira, gelirler euro bazında bu seviyeleri korursa rahatlıkla yönetilebilir ama koruması da önemli ve zor tabii.

Yanliz okudukda, su yayin geliri cidden facia. Bu da yükselse bizi kimse tutamaz. Buna karsi artik bir sey yapilmasi gerek

Yayın geliri, mağazacılık gelirinin 1/10 u kadar.. Icardi'nin bir yıllık maaşını karşılamıyor..

TFF başkanı olacak denyo, Galatasaray ile uğraşmayı, olmayan villaları prim diye vaat etmeyi bir kenara koyup, bu yayın gelirini nasıl maximize ederiz diye kafa yorsa daha iyi olur.. Çapsız herif!!

yaptığın harcamanın yanında 9m yayın hakkı = Biz bu işi hayrına yapıyoruz. Rezil TFF

Geri
Üst Alt