Raşit Volkan Alpaslan
Parçalı Üye
- 3 Aralık 2008
- 3.718
- 0
- 1.306
penaltılar rezalat kaleciler malesef daha rezalet.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bireysel yetenekler çok iyi ama takım oyunu vasat malesef
Bizim U21 takiminin teknik direktorunde pek is yok galiba. Hakikaten sahada baktigin zaman bizim oyuncularimiz teknik kalite olarak 2 macta da digerlerinin cok ustundeydi ama defansta falan organizasyon diye bir sey yok, cok daginik oynuyorlar.
Altyapi mac kazansa ne olur kazanmasa ne olur. Bize oyuncu yetistirsinler, baska birsey istemez.
Altug gibi cocugu nasil A kadroda tutmazlar anlamiyorum. Bir cok oyuncudan daha klas bu yasina göre.
En azindan yedek olmayi hakediyor bence. Degerini bilsinler bu cocugun.
Mac kazanmak degil mesele, alt yapida ogrenmezlerse takim disiplinini, defansta, orta sahada nasil organize olmalari, nasil bir sistem icinde calismalari gerektigini, ne zaman ogrenecekler? Yalnizca kisisel yeteneklerini gelistirmekle olmaz.
İsmail i penaltı atışları yüzünden eleştiren arkadaşları önce gidip geçen yılki lig ve şampiyonlar ligi maçları izlemeleyi daha sonra gidip florya da maç izlemeye davet ediyorum. bu anlayışta taraftar olduktan sonra oyuncu yetişse ne olacak. ne yani o penaltıları kurtarsa ne olacak bir hazırlık turnuvasında.
Youth League, A2 ve U19 maçlarında bayağı seyrettim daha önce. Çok beğendiğim bir kaleci. Ama bugün penaltılarda gerçekten kötüydü. Formsuzluğu var sanırım.
Ismail iyi kaleci her yönüyle sadece o fiziki yapıda bir kalecinin penaltıda milletin istedigi bölgelere ayak saabitken uzamasi zor. birde siradan bir turnuva zorlamadi fazla
Bazı oyuncular hakkında sorularım olacak. Müsaitsen PM yollayım.