- 18 Mayıs 2011
- 53.363
- 57.305
- 4.613
Galatasaray, Sparta Prag’da forma giyen 20 yaşındaki Adam Karabec için kulübü ile temaslara başladı
ANK
ANK
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Toronto için de 2. Vatandaşlığı kanada olan bir orta saha vardı adı geçenlerden şimdi hatırlayamadım hangisi olduğunu onu diyorlar ..Bana kolpa gibi geldi ama hakikaten bir mesaj var gibiheh prag seferi de belli oldu demek baya baya mesaj vermişler ki çok tehlikeli.
Ne demek istedin takip edemedim benheh prag seferi de belli oldu demek baya baya mesaj vermişler ki çok tehlikeli.
halili açıklarken şunu paylasmıslardı yaNe demek istedin takip edemedim ben
Bryan CristanteT
Toronto için de 2. Vatandaşlığı kanada olan bir orta saha vardı adı geçenlerden şimdi hatırlayamadım hangisi olduğunu onu diyorlar ..Bana kolpa gibi geldi ama hakikaten bir mesaj var gibi
Isminde Kara olan her sey guzeldir aklinda bulunsun. Kara bocek, kara sinek haric.İsmini beğendim. Gelsin.
Sami'ye atıfta mı bulunuyon he?Isminde Kara olan her sey guzeldir aklinda bulunsun. Kara bocek, kara sinek haric.
tanımıyorum
Kara koçuda ekleyebilirizIsminde Kara olan her sey guzeldir aklinda bulunsun. Kara bocek, kara sinek haric.