Galatasaray, Adam Karabec İçin Kulübü ile Temaslara Başladı

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Galatasaray, Sparta Prag’da forma giyen 20 yaşındaki Adam Karabec için kulübü ile temaslara başladı

ANK

1690440382240.webp

T
heh prag seferi de belli oldu demek baya baya mesaj vermişler ki çok tehlikeli.
Toronto için de 2. Vatandaşlığı kanada olan bir orta saha vardı adı geçenlerden şimdi hatırlayamadım hangisi olduğunu onu diyorlar ..Bana kolpa gibi geldi ama hakikaten bir mesaj var gibi

Ross kafasiyla yapilan transfer. Tamam vizyonerce filan da biz oynatamiyoruz boyle topculari sure bulamaz.

Şimdi izledim videosunu, naçizane ben bir şey göremedim. Driblingi iyi güzel fakat Çekya'da ikili mücadele namına hiçbir şey yok. Ligin seviyesi zayıf, belli. Ona rağmen bayağı düşük istatistik yapmış (2 gol 2 asist) ki 20 gol 20 asist yapsaydı bile bir şey ifade etmeyebilirdi.

Yaşı genç, fiziği zayıf. Şu haliyle anca 2 sezon boyunca kiralayıp fiziğini geliştirmesini bekleyeceğin bir çocuk gibi. Fiziğini geliştirip çatır çatır ikili mücadeleye girmeye hazır olursa belki bir canavar olur ileride ama şu haliyle bana uzak ihtimal geldi.

Alip kiralayacaksak olur. Gelip bizde oynayacak durumda degil. Videolardan da begenmemistim. Videosu bile iyi olmayandan da iyi topcu olurmu bilemedim

Geri
Üst Alt