Galatasaray Adım Adım Yeniden Seçime Gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"dediği kulaktan kulağa dolaşıyor" ile biten bir habere inanan ya maldir ya gerizekalı ya da ikiside.

A.Öztürkü yollaması yaptıgı en iyi hamlelerden biriydi

Bilip bilmeden konusmayin, Adnan Öztürk dedigin adam tüm ekonomiyi derleyip toparlamisti.

O gittikden sonra ne yapacaklarini sasirdilar. Sermaye artisinida Adnan Öztük yapti Ünal Aysal degil.

Adnan Öztürk yönetimdeki en iyi ve en efektiv calisan adamdi!

Adnan bey ekomomi dehasidir ayrica biraz arastirin bari konusmadan önce google diye birsey var!

Basın şerefsiz tamam da Galatasaray taraftarı bu kadar aptal mı ?

İşler kötü gidince taraftarda desteğini çekiyor... Bunlar olağan şeyler. Yönetime aldığı adamlarda iş olmadığı için haliyle Aysal'da başarısız oluyor; ki öyle görünüyor... İkinci başkan olayı zaten başlı başına skandal. Ama herşeye rağmen Ünal Aysal çoğu kararda tek başına insiyatif kullanıyor. Eğer Haldun Üstünel gelirse takım toparlanabilir. Çünkü adam futbolu biliyor.

Not: Konu hakkında yazılan, çizilenler serin hikaye tadında ama Aysal hariç yönetime bana güven vermiyor.

Şike medyası saldırmaya, forumda ki gizli kuşlar saldırmaya başlamışlar.

haberin maksatı belli, bu tarz art niyetli haberlere müsade etmiyoruz kilit

Ünal Aysal, ancak ve ancak arkasından yetiştirdiği bir ismi göstererek bu kulübün yönetimini bırakmalıdır. Bu Emir Sarıgül olabilir, Sedat Doğan olabilir veya başka birisi.. Ama Ünal Aysal'ın getirdiği değişiklikleri sürdürecek isimler olmalı.

Çatlak sesler varsa acilen temizlensin, yola devam edilsin. Yönetimi karalayıp suyu bulandırmaya gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt