- 18 Temmuz 2009
- 82.147
- 240.112
- 5.263
Stat ve store gelirleriyle 22-23 milyon lirayı bulmuşuzdur. 4 galibiyet bizi ihya eder.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Su an CL ligi bitse bu mactan 2,7 degil 3,6 milyon euro aliyorduk
Diger berabere biten macin 900 bin euro su da galip gelene gidiyor
Nasıl yaniSu an CL ligi bitse bu mactan 2,7 degil 3,6 milyon euro aliyorduk
Diger berabere biten macin 900 bin euro su da galip gelene gidiyor
Nasıl yani
Bir takım 7 maç kazanamaz ama iyi bilgi. SağolGrupta toplam 12 mac oynanacak
Galibiyet primi 2,7 milyon euro
Fakat takimlardan biri kazanamazsa , o 2,7 milyon euro 1,35 olarak iki takima verilmiyor
Beraberlik primi iki takima da 900 bin euro veriliyor , yani toplam 1,8 milyon euro odul dagitiliyor
Arta kalan 900 bin eurolar , kac beraberlik cikti ise 900 bin 900 bin toplanarak 12 mactaki 1 takimin galip geldigi mac sayisina bolunecek
Mesela 12 macin 7 tanesini bir takim kazandi , 5 mac berabere bitti , 5 carpi 900 bin eurodan , 4,5 milyon euroluk bolum galibiyet sayisi olan 7 ye bolunecek ve kim kac kere kazandi ise o oranda bu 4,5 milyon euro yu paylasacaklar
Bir takım 7 maç kazanamaz ama iyi bilgi. Sağol
Yok anladım orasını kim kaç galibiyet aldıysa ona bölünecek para.Anlamadin . Grupta oynanacak toplam 12 mac var , bunlarin 5 i berabere bitip 7 tanesini 1 takim kazanirsa dedim , belirli bir takimin 7 mac kazanmasi degil , 7 tane macin takimlarca kazanilmis olmasi anlaminda ornekledim
Beynim yandı SinanGrupta toplam 12 mac oynanacak
Galibiyet primi 2,7 milyon euro
Fakat takimlardan biri kazanamazsa , o 2,7 milyon euro 1,35 olarak iki takima verilmiyor
Beraberlik primi iki takima da 900 bin euro veriliyor , yani toplam 1,8 milyon euro odul dagitiliyor
Arta kalan 900 bin eurolar , kac beraberlik cikti ise 900 bin 900 bin toplanarak 12 mactaki 1 takimin galip geldigi mac sayisina bolunecek
Mesela 12 macin 7 tanesini bir takim kazandi , 5 mac berabere bitti , 5 carpi 900 bin eurodan , 4,5 milyon euroluk bolum galibiyet sayisi olan 7 ye bolunecek ve kim kac kere kazandi ise o oranda bu 4,5 milyon euro yu paylasacaklar