Galatasaray Almeida İle Anlaştı İddiası - YALANLANDI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak Karaduman

Büyük Kaptan
148406hp2.jpg

Beşiktaş'taki sözleşmesi sona eren Hugo Almeida, Galatasaray ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Haberin Detayları GSC Portal’da...

Galiba rotasyon açısından alınıyor. Yoksa güvenilip yola çıkılamaz. Kronik kas sakatlıkları var.

Tapatalk v2

bu transfer komitesinde kim veya kimler varsa komple ifsa edilmelidir

devre arasi yapilan cöp transferlerden akillanmamislar, bir tanesini daha eklemeye karar vermisler

kargalarin almeida cöpünü kabullenmem imkansizdir

kimin akliysa derhal istifasini sunsun cocuk oyuncagi mi bu isler

adam bos kaleye atamiyor yahu bu cöp icin yabanci kontenjani harcayip milyon dolarlar ödemek nedir?!?!

İyi bir yabancı forvet alınmayacaksa Almeida alınmalı uzun boylu cüsseli sakatlanmazsa iş yapabilir.

Drogba kalsaydı daha iyiydi. En azından adamın bir duruşu var..

mason başganımız öyle bişey yapmaz inanmıyorum.

Doğru olduğuna bende inanmıyorum , açıkcası habersizlikten ve resimlerden dolayı aldım . Yalansa Türkfutboluda hayatımızdan sileriz :D

Ayrıca bu nasıl bi haber türkfutbol bişey belirtmeden paylaşmış kendinin gibi haberin Fanatik olma ihtimali varmış

Ulan kim alıyor bu adamı? Kim karar veriyor?

Teknik direktör mü var takımın başında da yabancı oyuncu transferi yapıyorsunuz!

Gelecek adam gönderin bunu istemem derse ne yapacaksınız?

Başka bir konuya yazmıştım, bunu isteyecek teknik direktör de hiç gelmesin ayrıca!!

Ünal Aysal'ın da ofisinin bulunduğu Akmerkez E Blok'ta görülmüş. Olay bundan ibaret.

Almeida falan yoktur gündemimizde, medya işte..

İyi bir yabancı forvet alınmayacaksa Almeida alınmalı uzun boylu cüsseli sakatlanmazsa iş yapabilir.

illa hava hakimiyeti istiyorsan kralı bizdeydi Drogba buna 2.5 verceğine drogba kalsa daha iyiydi en azından bunun gibi kazma değil son 20dk girip top saklar,takıma nefes aldırır v.s

3 yıl az, 5 yıllık yapmalıydık. Yıllık 3 milyon garanti ücret artı 30 bin euro'da maç başı.

Ulan kim alıyor bu adamı? Kim karar veriyor?

Teknik direktör mü var takımın başında da yabancı oyuncu transferi yapıyorsunuz!

Gelecek adam gönderin bunu istemem derse ne yapacaksınız?

Başka bir konuya yazmıştım, bunu isteyecek teknik direktör de hiç gelmesin ayrıca!!

Ekstra parantez açıyım, Elmander alındığında ortalıkta daha Fatih Terim ismi yoktu.

Vizyonsuzluk olur başka birşey değil.Diego Milito gelsin bari.O daha çok iş yapar.Del Piero'da olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt