Galatasaray Almeida İle Anlaştı İddiası - YALANLANDI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
illa hava hakimiyeti istiyorsan kralı bizdeydi Drogba buna 2.5 verceğine drogba kalsa daha iyiydi en azından bunun gibi kazma değil son 20dk girip top saklar,takıma nefes aldırır v.s

Drogba son zamanlarda iyice yaşlandığını belli ediyordu hem kalsa bu sene 37 yaşına girecekti 30 yaşındaki Almeida ile Drogba'yı bir mi tutuyorsun dinamiz enerji bakımından? Drogba'ya kimsenin bir laf söylemeye hakkı yok ama yaşlandı kabul edelim bunu. Almeida ligide bilen bir oyuncu ben isterim gelmesini benimle aynı fikirde olmaya bilirsin. Ayrıca Drogba yıllık 4milyondan fazla alıyordu Almeida ondan her halükarda daha az kazanacaktır.

Almedia nedir ya ? Ünal Aysal kendi kafana sıkıyorsun. Sonun böyle olmamalıydı..

yabanci siniri olmasa iyi alternatif olurdu

Mis gibi beleş Gomis'i almayıp bu meksika uyuşturucu taciri tipli adamı almak gibi bi gaflette bulunmak inanılır gibi değil -.- Umarım yalandır...

Ben almeidanin uygun bir yıllık paraya gelmesini isterim almeida iyi futbolcudur

Eğer yedek kulubesinde çok çok kötü bi yabancı olacaksa verimsiz olacak -> bkz eboue falan

Almeida yıllık 1.5 m € dan 1 yıllık sözleşme imzalanabilir yalnız bu şartla (bence)

Yillik 3 milyon cok fazla. Maasi uygun olursa +3 icin ligi taniyan yabanci mentalitesi bana uyar.

GT-S7500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Beyler allah aşkına almeida kim yav yaşı gelmiş 30 a kazmanın teki biridir kendisini hiç sevmem başka adam mı kalmadı be... Bunu alacağıma gider oumar niasseyi alırım en azından genç ve potansiyelli bu mal boş kaleye atamıyor.. hatta bu adam gelirse maçları izlemem net!!

Yillik 3 milyon cok fazla. Maasi uygun olursa +3 icin ligi taniyan yabanci mentalitesi bana uyar.

GT-S7500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kim diyor ki zaten 3 milyon diye, böyle saçmalık olabilir mi ?

Atıyorum Galatasaray'da 2'ye oynayan adam, daha büyük takımda oynamak için gerekirse 1.5'u da kabul eder.

Bizdeki yabancıların, bizden daha iyi takıma gittiğinde daha az kazanacağı gibi mesela.

İmza parasız 2 milyondan 2+1 iyidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt