Galatasaray Almeida İle Anlaştı İddiası - YALANLANDI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu tip bir oyuncu alıyorsak keşke Gomisi kaçırmasaydık Almeidanın kronik sakatlığı korkutuyor açıkçası

Gerek yok maceraya prandelli ile anlaşılamadı kap bildirisinden sonra yeni gelecek hoca karar versin

Yok canım almış olamayız, yani almamışızdır, alamayız. Skandal bu. Gerizekalılık

Niye surekli sacmalayip duruyorsunuz. Hayir yani daha gecen sene agzini suya aka aka abi alneida cok iyi ya bide bize ki buraka bak diyen tipler simdi gelmis mirin kirin ediyor.

Enteresansiniz cidden enteresan.

Niye herkes olumsuz bakmıs bu transfere.Benimde fazla begendiğim bır forvet tarzı değil Almeida fakat objektif bakarsak gecen senenin en formda forvetiydi ligde.Bizde gerekirse yedek bekler gerektiğinde 11 başlar.Yedekte Almeida gibi bir golcu her zaman takıma büyük katkı verir.Herkes Balotelli filan hayali kuruyor imkansız o işler.Sakatlık sorunuda problem değil.bizde rotasyon olur burak umut almeida arasında.Bjk dakı gıbı sürekli 11 oynamayacakki.Ben olumlu bakıyorum bu transfere.

Bu adam Burak Yılmazın degil ayagı,Kramponu bile olamaz. gelirsede yedek oluk ztkda oynar

Eğer yabancı sınırlamasından dolayı Burak 1. forvet olarak düşünülüyor da bu kazma yerine yabancı genç forvet alalım yada bunu alacağıma Gekası alırım daha iyi

Belki akmerkeze gezmeye gitmiştir

HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kim diyor ki zaten 3 milyon diye, böyle saçmalık olabilir mi ?

Atıyorum Galatasaray'da 2'ye oynayan adam, daha büyük takımda oynamak için gerekirse 1.5'u da kabul eder.

Bizdeki yabancıların, bizden daha iyi takıma gittiğinde daha az kazanacağı gibi mesela.

İmza parasız 2 milyondan 2+1 iyidir.

Hangi kaynak olduğunu hatırlamıyorum ama geçenlerde yıllık 3 milyon ve imza parası olarak ta 1 milyon diye bir haber okumuştum. Dediğin gibi Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bi takımda oynamak için, oynamaması yüksek ihtimal olan eski kulübünden istediğin maaşın daha azına imza atması gerekir. Bakalım..

ilerde top tutan forvet olarak mantıklı, imza parası, menajer maliyeti yoksa alınabilir, burağın ne tarz bir forvet olduğu ortada, taktik varyasyon oluşturmak için faydalıdır. bu arada gomis kaçtı diyenler var,gomis 5 milyon euro imza parası istiyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt