Galatasaray Almeida İle Anlaştı İddiası - YALANLANDI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iddiadan cikip gerceke dönüşmesi dilegiyle.

Eğer yedek kulubesinde çok çok kötü bi yabancı olacaksa verimsiz olacak -> bkz eboue falan

Almeida yıllık 1.5 m € dan 1 yıllık sözleşme imzalanabilir yalnız bu şartla (bence)

eboue formda olduğunda katkı verir en azından almeida'nın en formda hali bile çöp

bıyığı kessin bakarız ama yinede çok ümitlenmesin pek sevmem kendilerini

parçalı formayla sol çizgiye deplase olup orta açmasını göreceğiz

heyecanlandım

diyecektim ki bu sezon parçalı olmayacak galiba :(

Ali Naci böyle bir transfer yok diyor. Menajerin oyunuymus. Son dönemlerde bana göre en güvenilir kaynak o. Haberi yapanlarda zaten Terimin medyadaki elemanlari. Galatasaray ve Aysal düsmanlari.

Menajer oyunu , kendileri görüşmek istiyor Başkan nezaketen geri çevirmiyor görüşüyor , sonrasında yandaşş basına haberler uçuruluyor ...

hahahaha bu ne lan

bu malin her mac adelesi atiyor 1 senedir bir tane maci tamamladigini göremedim

Menajer oyunu , kendileri görüşmek istiyor Başkan nezaketen geri çevirmiyor görüşüyor , sonrasında yandaşş basına haberler uçuruluyor ...

Ben olsam bende görüşürüm kaç para istiyor diye ,15 gün haber bekleyin benden derim.

Prandelli onaylarsa ciddi ciddi alıyoruz bu kazmayı.

Eğer haber doğruysa bu yönetim miadını kesinlikle doldurmuştur artık...

Adam sakatlanmasa fena degilde. Gokhan zan gibi dokunsalar en az 1 ay yok.

ReReReRaRaRa

İleride tek Burak'ı yazanlar bu adamın nesini beğenmiyor anlamıyorum.Ben de isterim Lacina gibi komple bir forvet ama para yok.Bütçe az.Satacak oyuncu yok.Yedekten gelir iyi katkı verir.Gol vuruşlarında kazma filan ama indirdiği toplar, duvar oluşu filan işe yarar.Makul bir sözleşmeyle gelmesini isterim.

bu da en az burak kadar ofsayta düsüyor bi de

ikisinin ayni anda sahada oldugunu hayal edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt