Galatasaray, Alpcans ile İş Birliği Anlaşması İmzaladı

Sponsor geliri Euro kısmında düşük durunca TL yazıyor Nevzat haberi. :asd:

Şorta apış arası sponsor da bulunmalı derhal. Üstte yer kalmadı

yakında bizim forma

1732979797061.webp

Türk sporunun öncüsü Galatasaray, gayrimenkul sektöründe KKTC’nin vizyoner inşaat şirketi Alpcans ile güçlerini birleştirerek 2024-2025 sezonu için Futbol A Takımımızın forma sponsorluğu anlaşmasına imza atıyor.

İmza töreni, 6 Aralık 2024 Cuma günü saat 14.00’te Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Sportif A.Ş. Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu, Alpcans Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Alpcan ile Alpcans Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Alpcan’ın katılımıyla Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta gerçekleşecektir.

Tarih: 6 Aralık 2024 Cuma

Yer: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park Basın Toplantı Odası

Program:

13.00 Kayıt ve Karşılama

14.00 Başlangıç

14.10 Alpcans Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Alpcan’ın konuşması

14.20 Alpcans Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Alpcan’ın konuşması

14.30 Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Sportif A.Ş. Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu’nun konuşması

14.40 Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu’nun konuşması

14.50 İmzaların Atılması

15.00 Soru - Cevap

İmza törenini takip etmek isteyen medya mensuplarının, en geç 6 Aralık 2024 Cuma günü saat 11.00’e kadar [email protected] e-posta adresine akreditasyon taleplerini iletmeleri gerekmektedir.

Son düzenleme:
Demek ihaleye girecek 2. firma bunlar.
İhaleye girsin diye adamlardan haraç topluyoruz müthiş. 5-10 firmayı daha işin içinme katarsak adam başı 2 milyondan 20 milyon euro temiz para çekeriz

Demek ihaleye girecek 2. firma bunlar.
İhaleye girsin diye adamlardan haraç topluyoruz müthiş. 5-10 firmayı daha işin içinme katarsak adam başı 2 milyondan 20 milyon euro temiz para çekeriz
İhaleye girecek büyüklükte bir firma değil sanırım bunlar 60-70 milyon dolar peşin veremezler sanki.

Geri
Üst Alt