Galatasaray, Amine Harit'le İlgileniyor

Arda Kerim

AT PAZARI
Yönetici
Moderatör
1657976480944.png
Önümüzdeki sezon çalışmalarını sürdüren Galatasaray, 2 hazırlık maçına çıktı ve sahadan mağlubiyetle ayrılarak eksiklikleri göze çarptı. Sarı-kırmızılılar önceliği orta saha ve on numara bölgesine verirken, teknik direktör Okan Buruk'un listesinde bonservisi Schalke'de bulunan Amine Harit yer alıyordu. Alman basınına göre; Schalke Faslı yıldızın transfer görüşmelerine izin verdi..

"GÖRÜŞMELERE İZİN VERİLDİ"

Alman basınında çıkan habere göre; Schalke 04, geçtiğimiz yıl Marsilya'da kiralık oynayan Amine Harit'in transfer görüşmelerine izin verdi.
Haberde, Alman kulübünün finansal nedenlerden dolayı Faslı yıldızı satıp gelir elde etmeyi ve maaşından da kurtulmayı planladığı bilgisi geçildi.
Oyuncunun Marsilya'da kalması beklenirken, Fransız ekibindeki teknik direktör değişikliği sonrası futbolcunun üstünde durulmadığı belirtildi.
Haberin detaylarında diğer ilgilenen kulüplerin transferde şanslarının olduğu aktarıldı.
25 yaşındaki on numara için Türkiye'den Galatasaray ve Trabzonspor'un, İspanya'dan Sevilla ve Villarreal'in ilgilendiği iddia edildi.

ASPOR

19-7-2022:
Galatasaray, Amine Harit'in transferi için Schalke'yi ikna etmeye çok yakın. (Ertan Süzgün)

Bu herif bence yetenekli eğer doğru kullanılırsa iş yapar ama maaş beklentisi çok uçuk

4 m felan deniyor

4 m vereceğimiz adamdan beklentim şöyle

Müthis yetenekli ama klasik Arap iste. Mental sorunlari had safahada.

Zaten mental sorunlari falan olmasa bu yasta bizimle adi gecmezdi.

cok para istiyor diye biliyorum o azidan pek uymuyor su anki transfer harekatina

balotelliyi veto eden okan bunu neden istesin?

Bu kadar basına çıkmış adamı almazlar sanırım. Biraz da mıymıntı bir adam geldi.

Müthis yetenekli ama klasik Arap iste. Mental sorunlari had safahada.

Zaten mental sorunlari falan olmasa bu yasta bizimle adi gecmezdi.

mental sorunları olması bizim için şans bence

melo da 28 yaşında gelmezdi sorunlu olmasa. Fırsat oluyor böyle şeyler ben alınması taraftarıyım

mental sorunları olması bizim için şans bence

melo da 28 yaşında gelmezdi sorunlu olmasa. Fırsat oluyor böyle şeyler ben alınması taraftarıyım
Melo'nun mental sorunları yokdu ki bize düşmesinin sebebi dunya kupasinda kırmızı yemesi ve çok kötü bir juventus performansı göstermesi. Bu harit harbiden kafadan sorunlu bir tip.

Melo'nun mental sorunları yokdu ki bize düşmesinin sebebi dunya kupasinda kırmızı yemesi ve çok kötü bir juventus performansı göstermesi. Bu harit harbiden kafadan sorunlu bir tip.

Melo İtalya'dan yılın bidonu olarak geldi

Dediğin gibi Brezilya milli takımında yaptıkları var birde

Melonun öyle anılmasının nedeni zaman zaman saha içinde kontrolünü kaybetmesi

Haritin problemleri daha çok saha dışı

Melo İtalya'dan yılın bidonu olarak geldi

Dediğin gibi Brezilya milli takımında yaptıkları var birde

Melonun öyle anılmasının nedeni zaman zaman saha içinde kontrolünü kaybetmesi

Haritin problemleri daha çok saha dışı
Melo saha içinde oyun yapısı gereği sert ve agresif bir oyuncuydu ama saha dışında ben yaz kampına gec gelmek disinda bir tek riera kavgasını hatırlıyorum onun dışında bir vukuati olmadı hiç. Harit'in saha dışı vukuati çok arabayla adam öldürmesinden tut oyundan çıktı diye antremana gelmemeye kadar tonlarca sorunu var bizde de sorun olmama ihtimali yok. Bizim taraftarda birde belhanda mevzusuda varken çok küfür yer ve taraftarlarla atışması kaçınılmaz olur.

Halen gidip disiplinsiz paragöz Arapların peşinde koşuyorlar.

Almanya-Fransa gibi fizik kaliteye idmana önem veren liglerde oynadıktan sonra ülkemize gelecek. Burada ki gevşekliğin içine düşünce hepten salma riski var. Bütün vasfı fiziksel yönü olan Mustafa Muhammed bile burada ne hale düştü unutuyoruz bazı şeyleri...

Harit berbat bi oyuncu.
Bal yapmayan ari gibi , ekmek vermeyen firin gibi.
50 mac da anca tas catlasin 10-13 gole katki saglar

Galatasaray, Amine Harit'in transferi için Schalke'yi ikna etmeye çok yakın. (Ertan Süzgün)

Geri
Üst Alt