Galatasaray, Andy Carroll Transferini Bitiriyor

Ercan Kinay

Cezalı
Son dakika | Galatasaray Andy Carroll transferini bitiriyor.. Galatasaray golcüsünü İngiltere Premier Lig'den buldu. Sarı-Kırmızılı takım West Ham United'ın 1.93'lük forveti Andy Carroll ile görüşüyor. İngiliz golcü ve kulübüyle büyük oranda anlaşıldığı öğrenildi. (Fanatik)

adam iş yapar da bu ocak boyu daha 20 tane isim çıkar bu şekilde

Bence linneker daha iyi golcü onu alalım en son tv yorumcusuydu daha iş yapar

Kurban Bayramı da geçti ama...

çok formdan düşmüş biri,ayrıca ingiliz olduğunu düşünürsek tutma ihtimali çok düşük

Alan caroll kagit ustunde iyi ikili ama caroll son durumu ne ?

Yalanin babasi. Ingiliz adam türkiyeye gelmez. Orda senede 4,5 milyon € aliyor ve son 2,5 senede sakatlik yüzünden 60 maca yakin mac kacirmis.

Hem Fanatik ne zaman bir transferi bilmistir? Onlara kalirsa Saviola, Recoba falan hepsi bize gelmisti

DssP2DCXQAAaqYX.jpg

Siz transfer falan yapmayın bir zahmet hocanizla beraber istifanizi verin

Harika olur, bundan 3-4 sene önce Kekse bir gün bize Gelse Dedigim mühthis pivot santrafor.

Ligi sallar, en az 15 golü var.

Caroll & Alan

çok formdan düşmüş biri,ayrıca ingiliz olduğunu düşünürsek tutma ihtimali çok düşük
Türkiye'ye gelip tutmamış bir İngiliz futbolcu varmıydı?

Düşündüm düşündüm hatırlayamadım açıkçası şimdi vallahi. Yardımcı olursan sevinirim.

Türkiye'ye gelip tutmamış bir İngiliz futbolcu varmıydı?

Düşündüm düşündüm hatırlayamadım açıkçası şimdi vallahi. Yardımcı olursan sevinirim.
türkiyeye has bişey değil,ingiltere dışına çıkmaz genelde ingiliz futbolcular çıkınca da uyum sağlayamıyorlar çoğunlukla.bu zaten bilinen,kabul edilen bişey ilk kez ben söylemiyorum yani

Geri
Üst Alt