Galatasaray, Antalyaspor’a Haji Wright İçin Teklif Yaptı

Geçmiş olsun bizim maca yetisememesi güzel

avrupa pasaportuna gerek yok amerika ve ingiltere kardeşler zaten aralarında oturum izni cıkarma sorun olmuyordur muhtemelen

fakat öyle bir teklif olsaydı antalya şu anda ucaga bindirmişti Hacıyı

TR'de oynayan zekası en düşük forvet olabilir bu eleman. 1 Milyon Euro bile etmez.

Turkiyeden yabanci futbolcu alinmayacagini bi turlu ogrenemediler.Geciniz efendim geciniz.Sezon sonuna kadar bi sekilde gidelim vari yogu İcardi’ye basin yeter.Mohamed-Morutan-cicaldau falan satin iste gelen parayla kurtaririz İcardi’yi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Seferovic yerine sifir bonservis ile birini alabiliyolarsa alsinlar onun disinda kimse icin bonservis vermeye degmez bu ligde. Icardi ve Gomis var zaten. Gerekirse BAY'da var.

cagneyle karsilastiramaz,

adam baya hizli ve atlet, bu cok buyuk bir artti zaten, sadece bitiriciligi gelismesi lazim

Doğruya doğru beğeniyorum Haji Wright tarzı forvetleri, hele ki kadromuzda bu tip bir forvet olmadığını düşünürsek bizim için faydalı bir oyuncu olabilir. Fizikli, topla birlikte etkili rakip defansı yıpratabilecek tipte bir forvet

Hani bizim maçı hatırlıyorum Abdülkerim & Nelsson ikilisine şimdiye kadar tek zorluk çıkaran adam Haji Wright olmuştur. Tabii tüm bunları bir kenara bırakıyorum bahsi geçen bonservisler ile oturup pazarlık yapılmasın bile, STSL seviyesinde hiçbir oyuncuya kolay kolay o paraları vermeme taraftarıyım

Ben pek istemiyorum ama iş görür hem fizikli hem de o fiziğe göre hızlı bir oyuncu diyebiliriz sonradan girip iş yapar.

Fakat çok garip goller kaçırabiliyor bizim taraflar onları görüp direkt çöp çekebilir.

Ben biraz daha orijini kanat olan forvet tarzı adam lazım diye düşünüyorum.

Yeri geldiğinde kanat yeri geldiğinde forvete atalım elimiz rahat olsun. Marsilya'dan Bamba Dieng'i çözsek efsane olur.

Son düzenleme:
Lig içinden yüksek bonservisli yabancı hücum oyuncusu transferine kesinlikle karşıyım.

Hiç ama hiç girmemek lazım bu toplara. Katiyen.

Ya hadi abi hadi başka kapıya lütfen bizden uzak dur. Diagneden akıllanmamış bazılarımız.

Geri
Üst Alt