Galatasaray, Anthony Musaba ile İlgileniyor!

Gitmemesi imkansız. Yaklaşık 4 milyon euro maaşlı adamı bu ekonomik şartlarda yedek bırakamazsın. Sevindirdi Feghouli yerine birisinin alınması bu yüzden :) Feghouli'yi de bu seneye kadar çok severdim. Hala seviyorum gerçi ama artık miadını doldurdu. Gelecek kariyerinde başarılar dilenerek yollanmalı.
Son senesi zaten satariz dusuncemiz kalmiyor artik gitmem diye diretiyosa kötü oynayan birini oynatacak halimiz yok trabzon maçında takımı baltalamasida mide bulandırdı açıkçası

Dvilla menejeri ise gelir abicim bu menejerin bütun oyunculari gelir cünki bu adam bizde maden buldu onyekuru transfer komisyonundan sonra cok korkmaya basladim bu adamdan acikcasi

Son senesi zaten satariz dusuncemiz kalmiyor artik gitmem diye diretiyosa kötü oynayan birini oynatacak halimiz yok trabzon maçında takımı baltalamasida mide bulandırdı açıkçası
Benim onu eskisi kadar sıcak karşılamamamın nedeni zaten bu umursamaz tavırları. Kalitesinden kimsenin şüphesi yok zaten. Geçen sene gördük ki Feghouli gibi oynadığı zaman şampiyonluk getiriyor. Bu sene kafa olarak takımın bir parçası değildi. Bu kadar para verdiğin bir futbolcudan bu kadar az katkı almak çok kötü.

2 yıllık kiralık gelsin. opsiyon falan da olsun
davila menajeri ise kesin gelmiştir zaten

Hızlı bi oyuncuysa sola da benzer bi oyuncu alıp kanatlari vızır vızır işletsek güzel olur sanki

Monaco bize bu saatten sonra iyi adam vermez
Adam iyi olsa bile opsiyonu uygun fiyata vermez.

Seri'nin de opsiyonu var istesek alabiliyor muyuz, hayır. Opsiyonlu olması bir şeyi değiştirmez.
Kan emici monacodan hayır beklemeyin.
En iyi ihtimal günü kurtarırız

videolarına baktım da keita gibi fiziğini kullanan kasaymış arkadaş. onun yarısı kadar teknik olsa yeter
gelirse iş yapar.

Geri
Üst Alt