Galatasaray, Anthony Musaba ile İlgileniyor!

Adı bizimle çıkan herkes bir yerlere gitti ya da haberler kayboldu gitti zaten

Hep isyan halinde olduğum nokta işte!..Samsun, Göztepe, ADS gibi düşük profilli kulüpler, bedava yahut bedavaya yakın maliyetle böyle adamlar bulup getirebiliyor, bütçelerini biraz yükseltebilseler neler bulup getirecekler kim bilir? Koskoca GS, 'boş' Yusuf' u saymazsak 4 kontenjanı açıkken denemiyor bile. Niye? Yedek olarak Kaan-Berkan vs var, küsmesinler! Ki Lemina muadili Kaan (Severim) kadroya bile giremiyor, 2 yıl önceki Kaan' ın yarı temposuna filan sahip zaten.

En az iki genç futbolcu takıma katılmalı ve duruma göre değerlendirilmeliydi. İyiyse oynatırdın, yetersizse kiralık gönderirdin bir yerlere, birkaç milyon çöpe gitse n'olur? Hocanın mentalitesini hiç beğenmiyorum bu bakımdan...

berbat ötesi yahu neyi beğenildi acaba ulan GSC

Pırıltı var kesinlikle. Samsun iyi topluyor böyle adamları tebrik etmek lazım
Ya bunların alayı bizim Scout tayfada raporları var.
Terimin zaten bir röportajı bunu söylüyor.

Elemanlar söz mü geçiremiyor, geçiremiyorsa nasıl hala o koltukta oturup para alıyorla anlamıyorum. Ben olsam istifa eder giderdim.

berbat ötesi yahu neyi beğenildi acaba ulan GSC
Fener sağdan atağa çıkamadı bu herif hızlı ve topu alınca dikine gidebiliyor diye.

Yedekten oyuna sokabilecek bir kanat oyuncumuz bile yok. Bu herif bu maça kadar sağ açık oynuyordu samsunda sola koydular daha iyi maç çıkardı elaman.

Ya bunların alayı bizim Scout tayfada raporları var.
Terimin zaten bir röportajı bunu söylüyor.

Elemanlar söz mü geçiremiyor, geçiremiyorsa nasıl hala o koltukta oturup para alıyorla anlamıyorum. Ben olsam istifa eder giderdim.
Scoutlarda sorun yok yani bizim taraftar cok fevri bu konuda ,scout transferini hoca istemiyor eger hoca dese bana su bölgeye su özelliklerde oyuncular bulun dese adamlar çeşit çeşit bulurlar zamanında kac tane ornegi olmadimi aldigimiz
Ama teknik ekip scout ekibinden talepte bulunmazsa adamlar illa biz bunu bulduk al filan diyemez, scout oyuncu istemiyor hoca, hazir oyuncu istiyor adamin tarzı bu ama aralara tek tük scout gencler istese eminim iyi gencler bulur scout ekibi

Bir onyekuru veya Garry kalitesi görmedim kendisin de topu alip dikine gidiyor ama sonunu getiremiyor ama bu tarz kiralik bir oyuncu alsaydik fena olmazdi rotasyon icin

Barışın tekniği alıp gidiyor çalım filanda atıyor ama
Bomboş pas verse iki gol olacak pozisyonu öldürdü
Beyinsiz oyuncu hiç sevmiyorum

Scoutlarda sorun yok yani bizim taraftar cok fevri bu konuda ,scout transferini hoca istemiyor eger hoca dese bana su bölgeye su özelliklerde oyuncular bulun dese adamlar çeşit çeşit bulurlar zamanında kac tane ornegi olmadimi aldigimiz
Ama teknik ekip scout ekibinden talepte bulunmazsa adamlar illa biz bunu bulduk al filan diyemez, scout oyuncu istemiyor hoca, hazir oyuncu istiyor adamin tarzı bu ama aralara tek tük scout gencler istese eminim iyi gencler bulur scout ekibi
Oyle bir lüksümüz yok, 1 sene şampiyon olamadığımız an batarız.
Artık geleceğe yatırım yapmalıyız, yüksek bonservis yüksek maaş başladık yine.

Geri
Üst Alt