Galatasaray Aradığı Orta Sahayı Buldu

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Haberler / Spor
Galatasaray, Sevilla’daki başarısıyla dikkat çeken ön libero Ever Banega’yı renklerine katmak için düğmeye bastı. Arjantinlinin sözleşmesi sona erecekti ancak bir sezonda 30 maçtan fazla forma giydiği için opsiyon devreye girdi ve kontratı 2017’ye kadar uzadı. Sevilla’dan ayrılmak isteyen Banega, mahkeme yoluyla da olsa yeni bir kulübe yelken açmayı hedefliyor.
AŞAMA KAYDETTİLER
Başarılı futbolcunun menajeriyle bir araya gelen Galatasaray yönetimi, transferde önemli bir aşama kaydetti. Cimbom’un bu transferdeki en büyük rakibi ise Inter. Banega’nın, yıllık ücret konusunda vergi avantajıyla sarı-kırmızılılara sıcak baktığı öğrenildi. Önümüzdeki günlerde yapılan pazarlıklar sonrasında transferin netlik kazanması bekleniyor

Kaynak: Açık Mert Korkusuz
Galatasaray Aradığı Orta Sahayı Buldu

Banega Inter ile prensipte anlasmisti. Zaten biz alamayiz malum oyle yuksek yillik ucret verebilecegimizi zannetmiyorum.

İnterle anlastı diye haberler cıktı 2-3 ay önce keşke gelse beğenirim.

Dursunun çapının karesi<<<<<<<<<<< banega

Nete alıyor ya

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun ve Banega ayni cümlede hic inandirici degil

Hiç kimse dememiş ama Banega zaten Interle anlaşti

Aynısını dün Nordtveit ile de yaptılar. Gladbach resmi sitesinde Ingiltereye gidecek diyr açıkladı ama neymiş bizimkiler Nordtveit peşindeymiş :D

Ulan spor gazeteciliği ne kolay bir meslek Türkiye de. Salla babam salla, uydur dur.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Aynısını dün Nordtveit ile de yaptılar. Gladbach resmi sitesinde Ingiltereye gidecek diyr açıkladı ama neymiş bizimkiler Nordtveit peşindeymiş :D

Ulan spor gazeteciliği ne kolay bir meslek Türkiye de. Salla babam salla, uydur dur.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Aynen utanmasalar robert pires hala uçakta diyecekler. :D

Banega git başımdan ben sana göre değilim
Ölümüm birden olacak seziyorum.
Hem kötüyüm karanlığım biraz çirkinim
Banega git başımdan istemiyorum.

Dursun Özbek :38573:

Inter ile anlaştı diye haberler çıkmıştı ama?

banega iyidir gelebililir.

Geri
Üst Alt