Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.564
- 6.646
- 718
doğru isim mi bilemedim vallaMika yerine gelir bu yani forvet almayız daha soruyu doğru mu anladım bilmiyorum ama
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
doğru isim mi bilemedim vallaMika yerine gelir bu yani forvet almayız daha soruyu doğru mu anladım bilmiyorum ama
yani bu mikanın alternatiflerinden biri mi diye sordumYunusta böyle oynarsa onuda keser
Bilmiyorum yav adam süper de çok sakatlanmış ve bir süredir oynamıyor olması düşündürücü yoksa adam kral olur burda.doğru isim mi bilemedim valla
Wesleyden sonra Tr'e gelmiş yaş kalite kariyer odaklı en iyi oyuncu olabilir mi bumutumFener maçında sol ayakla Sneijder golü var.
Yıllık 7'den fazla vermeyiz.Zaha’dan artanı buna gömerler maaş olarak sponsorlar.
5.5 onlardan 4.5 bizden
Verirler her türlü.Yıllık 7'den fazla vermeyiz.
Kesinlikle olur ama Osimhen bonservis sene sonu çözüyoruz 75'e olmaz 40-45'e hallederiz.Wesleyden sonra Tr'e gelmiş yaş kalite kariyer odaklı en iyi oyuncu olabilir mi bumutum
(Osiyi saymıyorum kiralık gidecek)
Bats gibi algıladım kardeşim pardon.yani bu mikanın alternatiflerinden biri mi diye sordum
psg dönemine çok uzağım ya madrid dönemini hatırlıyorum sadeceBilmiyorum yav adam süper de çok sakatlanmış ve bir süredir oynamıyor olması düşündürücü yoksa adam kral olur burda.
O kadar düşmez abi yav OsimhenKesinlikle olur ama Osimhen bonservis sene sonu çözüyoruz 75'e olmaz 40-45'e hallederiz.
Kesinlikle olur ama Osimhen bonservis sene sonu çözüyoruz 75'e olmaz 40-45'e hallederiz.
Şu an bonservisin düşmesi için performans olarak deli taklidi yapıyor futbolu unutmuş numarası çekiyor ofsaytta kalması aslında bilerek her şey bir oyun.O kadar düşmez abi yav Osimhen