Galatasaray Atağa Kalktı!

Devre arası 15 m euro civarı bir transfer harcaması yaptık. Aldıgımız topcuların tamamı foss cıktı.

O kadar oyuncu alacagımıza 1 tane A sınıf santrafor alsak bence şampiyonduk.

O ozaman icin gecerliydi, dogru diyorsun.

Ama bizim suanki eksigimiz sadece santrafor degil, bu cok yanlis bir tehsis, Melo ve Selcuk artik beraber o eski formlarini/performanslarini ortaya koyamiyorlar, bunun bas aktoru de Selcuk. Bu ikiliye guvenip buyuk hedefler koyamayiz, Song hala bir yere gitmediyse kiralamak cok super olur ve orta sahaya guc katariz.

Balanta da potansiyeli yuksek bir defans oyuncusu, hem solbek hem stoper hem on libero oynuyor.

Tarik da yabanci kontenjani varken cok gerekli bir hamle sag ve sol taraf icin..

Simdi ben bunlarin maliyetini bilemem ama bunlari max 15 milyon euro ya alabilirsek, hic kacirmamaliyiz.

Yoksa benim gorusum de herzaman senin soyledigin gibi, al bitane 10-12 milyon euro luk adam ama saglam olsun, ama suanda bize 1 transfer yetersiz.

Hele 3 kulvarda oynayacagimizi dusunursek cok kotu bir transfer stratejisi olur..

O ozaman icin gecerliydi, dogru diyorsun.

Ama bizim suanki eksigimiz sadece santrafor degil, bu cok yanlis bir tehsis, Melo ve Selcuk artik beraber o eski formlarini/performanslarini ortaya koyamiyorlar, bunun bas aktoru de Selcuk. Bu ikiliye guvenip buyuk hedefler koyamayiz, Song hala bir yere gitmediyse kiralamak cok super olur ve orta sahaya guc katariz.

Balanta da potansiyeli buyuk bir defans oyuncusu, hem solbek hem stoper hem on libero oynuyor.

Tarik da yabanci kontenjani varken cok gerekli bir hamle sag ve sol taraf icin..

Simdi ben bunlarin maliyetini bilemem ama bunlari max 15 milyon euro ya alabilirsek, hic kacirmamaliyiz.

Yoksa benim gorusum de herzaman senin soyledigin gibi, al bitane 10-12 milyon euro luk adam ama saglam olsun, ama suanda bize 1 transfer yetersiz.

Hele 3. kulvarda oynayacagimizi dusunursek cok kotu bir transfer stratejisi olur..

Kaliteli oyuncu bulduktan sonra 3 degil 4 tane alalım. Kaliteden kastım, takıma katkı sağlayıp, seviyemizi artıracak oyuncular ama kaliteli oyuncu bulma konusunda bayagı bir sıkıntımız var.

Benim söylemek istedigim, yıllardan beri sırf transfer olsun die transferler yapıyoruz. Yani kimseyi bulamayınca, taraftarın gazını almak icin ya anadolu'dan bir oyuncu alınıyor ya avrupa'dan sönmüs bir yıldız getiriliyor ya da menejerler bir sekil bize oyuncu kastırıyor.

Misal ben Tarık'ın bizde tutacagını düsünmüyorum. Gelecek 3-4 mac oynayacak ve taraftarın ortak görüsü, bundan cacık olmaz. 6 m euro verirsin, sezon sonu 1 m euro'ya alıcı bulamassın. Balanta'yı kim tanıyor ? Bu arkadasın macları gözlemciler tarafından detaylı izlendimi ? yani Chedjou'dan ne gibi artıları var ? Tecrübeli ve Defansa liderlik yapacak bir stoper lazım bize, bu arkadas bu görevi üstlenebilecek mi ? 6-7 m euro'ya alırız, ya fena degil ama kontejan harcamaya değmez deyip bir baskasını isteriz, tabi Balanta'yı gönderebilirsen.

Santrafor transferini örnek olarak verdim. Misal yönetim kaliteli sadece bir oyuncu buldu, bu adamda ön libero, al transferi kapat, yani santrafora ihtiyac var ama Burak'tan daha kalitelisini bulamadıktan sonrada almanın manası yok.

Kaliteli oyuncu bulduktan sonra 3 degil 4 tane alalım. Kaliteden kastım, takıma katkı sağlayıp, seviyemizi artıracak oyuncular ama kaliteli oyuncu bulma konusunda bayagı bir sıkıntımız var.

Benim söylemek istedigim, yıllardan beri sırf transfer olsun die transferler yapıyoruz. Yani kimseyi bulamayınca, taraftarın gazını almak icin ya anadolu'dan bir oyuncu alınıyor ya avrupa'dan sönmüs bir yıldız getiriliyor ya da menejerler bir sekil bize oyuncu kastırıyor.

Misal ben Tarık'ın bizde tutacagını düsünmüyorum. Gelecek 3-4 mac oynayacak ve taraftarın ortak görüsü, bundan cacık olmaz. 6 m euro verirsin, sezon sonu 1 m euro'ya alıcı bulamassın. Balanta'yı kim tanıyor ? Bu arkadasın macları gözlemciler tarafından detaylı izlendimi ? yani Chedjou'dan ne gibi artıları var ? Tecrübeli ve Defansa liderlik yapacak bir stoper lazım bizi, bu arkadas bu görevi üstlenebilecek mi ? 6-7 m euro'ya alırız, ya fena degil ama kontejan harcamaya değmez deyip bir baskasını isteriz, tabi Balanta'yı gönderebilirsen.

Santrafor transferini örnek olarak verdim. Misal yönetim kaliteli sadece bir oyuncu buldu, bu adamda ön libero, al transferi kapat, yani santrafora ihtiyac var ama Burak'tan daha kalitelisini bulamadıktan sonrada almanın manası yok.

Zaten alacagin oyuncu o aldigin pozisyondaki oynayan oyuncudan daha iyi olmali yoksa dedigin gibi gereksiz.

Bana gore Tarik Veysel dan daha iyi bek pozisyonu icin. Balanta nin suanki hali Chedjou ve Semih ile ayni, hani diyebiliriz daha iyi degil ama daha iyi olacak gibi duruyor.

Song zaten kirilgan orta sahamiza bomba gibi gelir. Kesinlikle guc katar.

benim kastim bu aslinda..

Yoksa bos bosuna transfer yapmasinlar bana gore, ben bu oyunculari izledigim icin bu kadar rahat bunlari soyleyebiliyorum..

Forvete adam almışlar demek ki taraftar tepkisinden çekindikleri için açıklamıyorlar yoksa??? Bu isim Almeida mı??? Bu soru kafamı kemiriyor

Geri
Üst Alt