Galatasaray, Aurier'i Tapusuyla Transfer Ediyor

Bu adam bu kiloyla nasıl hem milli takımda hemde forestta ilk 11 oynuyor ? Bu sezon dikkat eden varmi

arkadaşlar nothingham forest forumlarında dolaştım, okudum.

ilginç bir şekilde üzgünler, özellikle geçen sene çok iyiymiş, bu sene boka sardı diyorlar. ama iyi anıyorlar adamı. özellikle mücadeleci yapısı etkilemiş adamları.

velhasılkelam çok da sallamıyolar ama çoğu takımdaki en sağ bekdi diyor.

Kilolu değil yav. Hızından kaybetmiş ama belli. Özellikle Boey gibi bir açık alan canavarından sonra o göze batacaktır.

Bu adam bu kiloyla nasıl hem milli takımda hemde forestta ilk 11 oynuyor ? Bu sezon dikkat eden varmi
Fildisi milli takımını kim ne yapsin hocam yav gradel in oynadığı milli takimdan mantık mi beklenir. Eskiden oynamış isimli ne adam varsa çağırmışlar işte kafileye

Çok iyi orta açıyor. Barış sol bek aurier sağ bek icardi zaha ve vinicious lu maçlarda çok kilit çözeriz. 1.5 yıllık anlaşılırsa çok fayda sağlar. Fazlası sıkıntı

iri kemiklerine rağmen bilekleri yumuşak bi adam.

Fbliler'in kilolu algısına gelmeyin oyuncu fit durumda..
GFQ_DeOWYAAnX83

kısa vadede iyi işler yapacak iyi bir transfer,ama ne zaman gelecek,4-5 maç kaçıracak adamı neden alıyorsunuz ,zaten 4 ay kalmış liglerin bitmesine..ben yönetimin acizliğine beceriksizliğine kızıyorum.

kısa vadede iyi işler yapacak iyi bir transfer,ama ne zaman gelecek,4-5 maç kaçıracak adamı neden alıyorsunuz ,zaten 4 ay kalmış liglerin bitmesine..ben yönetimin acizliğine beceriksizliğine kızıyorum.
Şampiyonluk için alınmış olmasın. Kimi alsan 4 aylık olacak.

Şampiyonluk için alınmış olmasın. Kimi alsan 4 aylık olacak.
4 ayın 1 ayından fazlasını kaçıracak belki?adam afrika kupasında,oradan elenecek gelecek alışacak kafadan 1.5ay gitti.Allah muhafaza fildişi kupayı alırsa 2 ay gelmez..ne zaman oynatacaksın?

Bu son günlerde adam bulmak zor. Çok geç kaldılar.

Geri
Üst Alt