Galatasaray, Aurier'i Tapusuyla Transfer Ediyor

Bide bonservisiyle geliyormus. Yazın göndermek için cebine dursun versin parayi. Çünkü bu adam hiç bir yerde alacağını birakmadan gitmeyen bir tip

Umarım 1,5+1 falandır

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Psg de ve tottenham da nasıl oynamış yıllarca?
Tottenhamda asistleri golleri gayet tatmin edici.
Rakamlar bazen yalan söyler de bu sezon 13 maça çıkmış not.forestte afrika kupası olmasa 16 maça çıkardı yani sakat vs demek insafsızlık biraz.
Adamı izleyen varsa açıkca detaylıca yazsın diğer türlü boş yangın...
Tete için zaha için ne övgüler duyduk hani bilhassa tete kimsenin bişey bilmediğini ispatlar şekilde performans veriyor.
Bu fildişili beki izleyen var mı nasıl topçudur? Gözünü patlatan nankör vardı ona benzetiyorlar stil olarak doğru mu?
Bek beklentisi çok değişti bizde bizim sisteme asla uyabileceğini düşünmüyorum.

Angelino’da ona bakarsan City, Leipzig vs yaptı, yaşı da daha gençti ama oyun planına uymadı. Bu adam sürekli ileride yakalanıp duracaktır. Bize Barış, Boey, Ferdi, hatta Rossier tarzı adamlar lazım. Nakış gibi işleyecek adam lazım.

He bu adam çok git gelli olmasa da fuleli, ayakları fena olmayan, fiziği güçlü biriydi. Ancak 4 sezon önce falan bi düştü bir daha toparlayamadı. Sık sakatlanmay başladı, farklı sorunlar yaratmaya başladı. Tottenham son sezonu ve Villareal, N.Forrest kariyeri böyle. Güvenerek yola çıkabileceğin bir oyuncu değil. Her an sahaya sakatlık, çeşitli sorunlarla çıkmıyorum diyebilir. Çıkarsa da mevcut oyun tempomuzu kaldırması mümkün değil.

Hahaha şaka mı bu ? Biz burada transfer isterken bazı çok bilmişler menejer ol diyorlardı. Şampiyonluk fenere bırakılmış, yazıklar olsun !

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her şeyi savunabilirsin ama adam Afrika Kupası'ndan 3 Şubat'ta elense bile en azından 1 hafta daha takar, 10 gün yok say.

başakşehir maçında yok

CL’den gelen para ve Boey’den gelen para hiç edilmiş(muhtemelen maaşlara). Oyuncuya bonservis veremeyecek bir kısır döngüye girmişiz.

Tapusu ile ha... Transfer nöbeti 3 konusunda opsiyonsuz kiralama işini başarısız buluyorum demiş idim, demeyeydim keşke. Şimdi bonservisli transfer yaptık ama ne oldu. :asd:

Geri
Üst Alt