Sedat Yıldız
10 Numara!
- 30 Aralık 2021
- 18.238
- 16.234
- 1.578
Yağkup kiralık diyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen kral sen ne havalı bir herifsin biz malız sen sadece arada bi foruma girdiğin için zeki adamsın.
Herifin geçen sezon PL'de iyi oynadığı gerçeğini değiştirmiyorVizyonsuz bir transfer bundan bahsediyoruz.
1.5 yıllık sözleşme, makul bir maaş verilirse kötü transfer demem.
Aynen kral sen ne havalı bir herifsin biz malız sen sadece arada bi foruma girdiğin için zeki adamsın.
Herifin geçen sezon PL'de iyi oynadığı gerçeğini değiştirmiyor
Degistirmez de sen sadece o yandan bakiyorsun anladim. Fakat daha perspektifli bir transfer yapabilirdin yaz doneminde.Aynen kral sen ne havalı bir herifsin biz malız sen sadece arada bi foruma girdiğin için zeki adamsın.
Herifin geçen sezon PL'de iyi oynadığı gerçeğini değiştirmiyor
Kolpgün üstad kolpadan kaçınalım.31 yaşında gözüküyor ama yaşı en az 35
İyiydi çünkü. İzlemediğin belliHâlâ iyi diyor ya çıldırırsın
Zaten yarım dönemden fazla geliyosa çok kötü bi transferDegistirmez de sen sadece o yandan bakiyorsun anladim. Fakat daha perspektifli bir transfer yapabilirdin yaz doneminde.
Yav bende buna bitiyorum iste. 2 tane arkadasinin olduğu şirkete çalışmaya giderken ister istemez ortami ve maas durumlarını sorarsin dimi? Herkes 50k alirken yok ben asgariye geleyim size arkadaşlarım orada der misin?Auer hem Sanchez'in arkadaşı hem Zahanın vatandaşı hemde ndombele ile anlaşır yüksek maaş vermedilerse okeyim
Futbol piyasası bahsettiğin gibi işlemiyor malesef, 2 milyon üstü kötüdür bence.Yav bende buna bitiyorum iste. 2 tane arkadasinin olduğu şirkete çalışmaya giderken ister istemez ortami ve maas durumlarını sorarsin dimi? Herkes 50k alirken yok ben asgariye geleyim size arkadaşlarım orada der misin?
Asıl bu nasıl kafa
PL'den bahsediyoz herhangi bi lig değil
Ben de PL'den geldiği için uçar kaçar demedimValla renktaş Serge iyi çıkar veya kötü çıkar ona lafım yok
Ama bizim transferlerde işin içine PL girince iki defa düşünüyorum artık
Hele özellikle son dönemlerdeki gelen adamları hatırlayınca
O yüzden PL'den geliyor uçar kaçar söylemleri çok anlam ifade etmiyor
Dediğim gibi PL'den geliyorsa iki defa düşünüyorum artık
Ne kolpası adamın tipi bağırıyor ben 35'im diyeKolpgün üstad kolpadan kaçınalım.