GSC Anket Galatasaray, AZ Alkmaar Maçında Rotasyon Yapmalı mı?

Galatasaray, AZ Alkmaar Maçında Rotasyon Yapmalı mı?

• Evet

Oy: 42 48,8%
  • Hayir

Oy: 44 51,2%

• Kullanılan toplam oy
    86
  • Anket kapatılmış .

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Fenerbahce maci oncesi , AZ Alkmaar Maçında Rotasyon Yapmalı Mı?

ilk mac sonucu Az Alkmaar 4-1 Galatasaray Istanbul

Oyun neyi gösterir bilememekle beraber

45 dakika oynayalım. Duruma göre baktık, olmuyor; 2 farklı öne geçemedik ya da gol yedik, uzatmanın anlamı yok.

4-1 ne ya, 3-1'de bırakacaktık en fazla.

Ezikligin luzumu yok. Bok gibi oynuyoruz, bok gibi elenelim.

3-1 olsaydi full kadro cikip sonuna kadar zorlayalim derdim ama 4-1 cok sikinti 3-0 yensek bile uzatmaya gidiyor futbolcularin pestili cikar derbi oncesi

Lan bari yenemiyorsun çıkıp affettirmek için oynarsın

Tek bu maçlık takımın başında Terim olmasını isterdim açıkçası

AZ bu hafta pas geçti. Futbol federasyonu lig maçlarını ertelemişti. Dinlenik gelecekler. Geçme şansımız yok.

Derbiyi zora sokmayalım.

Bunu tartismaya gerek yok bence, full kadro cikacagimizi hepimiz biliyoruz.

Ha bence de rotasyon yapilmali o ayri. 4-1‘den dönmek cok zor. Maks 2 farkli yenilseydik full kadro cikalim derdim.

Bu sene yemişim avrupayı şamp olup 5. Yıldızı takmak herşeyden önemli

tarihi hata olur ne rotasyonu en iyi maçımızı çıkarmalıyız. Okan hocanın avrupada maç salacak kredisi kalmadı. atıyorum seneye cl'ye kaldık ilk maç real madrid desplasmanı ve fark yedik sonrasında okan hoca avrupada maçlara çıkacak şevk bulamaz sezonu mundar eder.

Nasıl netuxal maçına hayvani asılarak galatasaray tarihini yadıkysak aynı şekilde en iyi halimizle bu maçı oynamalıyız

Az Alkmaar geçsen kupayı mı alacaksın kenarda yine adam yok devre arası 3 adam çıkardık 3 adam soktuk yine hiçbir şey değişmedi.

Eğer Osimhen sakatlanırsa ki bu sene ara ara ufak sakatlık yaşadı adale atarsa zor fikstürde ligi veriyorsun.

Fikstürde üst üstte 5 maçtan 4'ü deplasman olacak 3'ü de gayet zor seviyede maç araya birde Manchester / Tottenham maçlarını sokalım tam olsun.

İlk 45 dk alınacak skora bağlı iş bu.

İlk 45 rakip 10 kişi en az 1 farklı öndeysek maç devam eder.

İlk 45 2 farklı öndeyiz maç devam eder.

İlk 45 berabere ama rakip 10 kişi kalmışsa (maç 2. yarı 10-15 dk da devam eder)

İlk 45 maç berabere veya mağlupsak maç biter.

Büyük ölçüde bu maç 45-50 dk'lık bir maç olacak.

Az liginin en az gol yiyen 2. takımı ve biz de çok yiyoruz ama nedense içimde umut var yahu. genç ve hollanda ligi takımı olduğu için galiba. ya bizi yine paketlerler yada uzatmaya gideriz gibi geliyor

Geri
Üst Alt