GSC Anket Galatasaray, AZ Alkmaar Maçında Rotasyon Yapmalı mı?

Galatasaray, AZ Alkmaar Maçında Rotasyon Yapmalı mı?

• Evet

Oy: 42 48,8%
  • Hayir

Oy: 44 51,2%

• Kullanılan toplam oy
    86
  • Anket kapatılmış .
Galatasaray'a bu yedek kadroyu yeterli görenler istifasını vermeli üstüne 11'de Berkan, Kaan, Mertens filan oynadı bu turu geçsek ne değişecek hiçbir şey üstüne yine zorlu deplasmanların arasına sıkışmış kalacaz.

1739885407392.webp

AZ ile 2 maç oynadık. Şikecilere de yedekleri ile 3 attılar. O maçı da analiz ettik desek eder 3 maç. Boyumuzun ölçüsünü aldık diye düşünüyorum.

3 gün sonra ligi de etkileyecek bir maç olacak ve 3 fark yediğin, 4-5'i hakettiğin bir takıma karşı boşuna uğraşmaya değmez. 2 fark olsa denemeye değer derdim. Takım 8 dışına kalınca zaten inancını kaybetti, son AZ maçında bunu hissettik.

Mottomuz iyi güzel fakat 2 yıldır kopyala-yapıştır maçları oynadık ve zerre iyileşme yok Avrupa maçlarında. Rotasyon yapacağımızı sanmıyorum fakat ilk amacımız kazasız belasız bir şekilde maçı tamamlamak olmalı ve boşu boşuna dünyanın son maçıymış gibi takımı yormamalıyız.

(bana kalsa Osimhen oynamamalı)

Gol yemeden üc gol atacaksin uzatmaya gideceksin bunu basarana dek pilin biter , ha sans eseri ilk 25 dakikada 2:0 öne gecersek denersin sonuna kadar sansini ama ilk yarida sokru bulamadiysan defansa cekilip kendini yormuyacaksin

Bu hollanda ligi de maşallah her hafta izin veriyor takımlara. Götünüz yemiyorsa Avrupa ya gitmeyin.

Onca sakat oyuncuya rağmen, yazmadığımız oyunculara rağmen as kadro çıkıp duruma bakmak lazım. AZ hayatında böyle deplasmana gitmemiştir takip ettiğim kadarıyla. Taraftar baskıyı oluşturabilirse bir şeyler olabilir. Skora göre alırsın kenara star oyuncuları.

motivasyon düsüklügü olursa fb macini kaybederiz, bu maci alirsak rizeden sonra fb macinida aliriz.

Sen Galatasaraysin sonuna kadar savasicaksin. Zoru basarmak icin elimizden geleni yapmaliyiz.
Zaten Lemina, Frankowski, Eren gibi isimler oynamiyor, bu da rotasyon sayillir.

Abi öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki 35 kişilik kadromuz var ve herkesin alternatifi var kim oynayacak zaten Günayi kanat mı oynatacağız yani mevzu ne ki?

totnım maçındaki ruhla oynayacaksak devam abi o maçtaki gibi oynarsak 4-5 tane bile atarız bunlara alkmarda bir bok değil bu arada

Cuesta yerine lemina baska birsey vaad edebilirdi ama neyse derbi icin daha hazir olur insallah.

Hayirlisi

Geri
Üst Alt