Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: "Florya projesi, Galatasaray'ın geleceğidir"

GK bu konuad yetkiyi bu yönetime şimdi vermemeli - güven ortamı yokoldu.
Genel kurulun umrunda mı? Şarabı 100 TL'ye içer o bunaklar. Erden liseli olmadığı için tren şeklinde kına yakiliyordur

Genel kurulun umrunda mı? Şarabı 100 TL'ye içer o bunaklar. Erden liseli olmadığı için tren şeklinde kına yakiliyordur
o kadarda değil - daha öncede gerek gördüğünde yönetim düşürüldü.

dediğin gibi olsa boşuna destek veriyoruz.

Hazırsanız başlıyoruz

kuzulogokapak-8112021.png

Bununla ilgili bir konuda tartışma vardı orada bahsetmiştim 36 milyar TL gelir elde edebiliriz diye eğer bir firmaya verirsek 2 milyar TL karşılığında vazgeçeceğimiz çok büyük şeyler olacak 36 milyar TL yerine toplamda 10 milyar TL anca kazanırız alan firma 26 milyar TL kazanır sonuç olarak dönüp bakıldığında büyük bir pişmanlık kalacak...

Bununla ilgili bir konuda tartışma vardı orada bahsetmiştim 36 milyar TL gelir elde edebiliriz diye eğer bir firmaya verirsek 2 milyar TL karşılığında vazgeçeceğimiz çok büyük şeyler olacak 36 milyar TL yerine toplamda 10 milyar TL anca kazanırız alan firma 26 milyar TL kazanır sonuç olarak dönüp bakıldığında büyük bir pişmanlık kalacak...

riva projesinin paraları nerede bana birisi göstersin.Bu herifler gitti bankalar birliği olmasa klüp batıyordu.3 yıl kiralık topçularla oynadık.Rivadaki gibi bunuda ucuza söz verdiği kişilere verecek.

343 'te Dursun zaten nisanda "alacağımız peşinatla" deyip ağzından kaçırınca anlaştığı adam aynı imiş.

e bunlar zaten hazır kıtaysa başka kimseyi ihaleye almayacaklar - olcak sana "tek firma vardı zaten...canli ihale fln filan geçtik - onaya sunuyoruz" buralara gidecek bu iş.

Yetki verilirse geçmiş olsun aynen Riva gibi ah vah ederiz ,güya Riva da galatasarayin geleceği idi

Bu işler nasıl yürüyor bilmiyorum ama keşke NEF'e verilse şu işler. En güvenilir şirket kulüp için.

Yetki alamazsa seçime gider mi

gitmez - hayrılısı olsun - ot ot dursun o zaman florya der . kuruş harcamaz üsüne borçlanırım korkusuyla.

Bu işler nasıl yürüyor bilmiyorum ama keşke NEF'e verilse şu işler. En güvenilir şirket kulüp için.

malesef apartman kitlelerine benziyor bizim divan....biri çksa hayrına derlerki "kesin bir çıkarı var..yoksa nie uğraşsın bu dertle". diye.

gitmez - hayrılısı olsun - ot ot dursun o zaman florya der . kuruş harcamaz üsüne borçlanırım korkusuyla.

malesef apartman kitlelerine benziyor bizim divan....biri çksa hayrına derlerki "kesin bir çıkarı var..yoksa nie uğraşsın bu dertle". diye.
inşallah alamaz

Adam düpedüz binbir türlü yalan dolanla yangından mal kaçırır gibi Florya'yı satmaya çalışıyor.

Adam düpedüz binbir türlü yalan dolanla yangından mal kaçırır gibi Florya'yı satmaya çalışıyor.

Dursun ozbekin derdi tek bir an bile Galatasaray olmadı. Şapkadan çıkar gibi çıktı rivayi sattı, hatta yedikleri yetmedi, koydugunuda fazlası ile aldı. Erden beyi kullandı, bu süreçte floryayi satmak için taraftarin ağzına bal çaldı. Bu hafta 2 büyük transferi babasının hayrına yetiştirmeye çalışmıyor. Biraz daha bal çalıp ver yetkiyi gör etkiyi derdinde dursun bey. Kuzu gruba verip parselini toplayıp sonraki dönem aday olmayacak. Adım gibi eminim. Kimler yiyecek parayı gorucez

Geri
Üst Alt