Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: "Florya projesi, Galatasaray'ın geleceğidir"

Süheyl rakam açıkladığında nivak baz alınmıştı ya muadil proje olduğu için

Dursuncular o projeyi baz alsak dahi m2 fiyatı 6500 dolar yapıyo sizin dediğiniz gibi 10 bin dolar falan yapmıyo 1 milyar dolar hayal ürünü diyolardı

Şimdi ilana baktım brüt m2 satış fiyatı 8200 dolar,net m2 satış fiyatı ise 10.700 dolar olmuş

En az 1.5 milyar dolar şu an bizim florya,proje satılana kadar 2yi bulur,60 milyar tlnin 50sini başkaları kazanacak bize de 10 milyar tl keriz parası verecekler o da verilir mi verilmez mi,verilse ne zaman verilir belli değil

Dursun ve dursuncular yatacak yeriniz yok sizin

IMG_5893.jpeg

Noktası virgülüne aynı, yazık kulübün geleceğine…

Dursun özbek bi proje olabilir mi

Dursuncular o projeyi baz alsak dahi m2 fiyatı 6500 dolar yapıyo sizin dediğiniz gibi 10 bin dolar falan yapmıyo 1 milyar dolar hayal ürünü diyolardı

Şimdi ilana baktım brüt m2 satış fiyatı 8200 dolar,net m2 satış fiyatı ise 10.700 dolar olmuş

En az 1.5 milyar dolar şu an bizim florya,proje satılana kadar 2yi bulur,60 milyar tlnin 50sini başkaları kazanacak bize de 10 milyar tl keriz parası verecekler o da verilir mi verilmez mi,verilse ne zaman verilir belli değil

Ben bu tezi net rakamlar ile kaç defa yazdım. Yok biz yapamayız yok biz para bulamayız diye diye bitmediler.

Florya projesi altın yumurtlayan bir tavuk. Orası için eşi benzeri olmayan bir tavuk hem de. Nivak gruptan mağazacılık inşaatları yaparken tanıştığım arkadaşlarım var. Florya projesi için neler neler diyorlar da yazamıyorum.

Orayı alan yandaş müteahhit kimse artık çok ama çok büyük paralar kazanacak. Ve bakın burasını özellikle söylüyorum DURSUN BAŞKAN BİZİ RİVA GİBİ ÇIRAK ÇIKARACAK.

Elimizdeki son kurşun Florya. Başka kurşunumuz yok. Böyle saçma sapan BB den çıkacağız diye saçma bir bahane ile BB borcunun kat ve kat fazlası olan yüzlerce milyon dolar zarar edersek yuh bizim Galatasaray'lılığımıza diyorum.

Ey kongre üyeleri. Sakın ama sakın o yetkileri vermeyin. Verirseniz Galatasaray'ımıza ihanet edersiniz. Vebali size kalır.

Ben bu tezi net rakamlar ile kaç defa yazdım. Yok biz yapamayız yok biz para bulamayız diye diye bitmediler.

Florya projesi altın yumurtlayan bir tavuk. Orası için eşi benzeri olmayan bir tavuk hem de. Nivak gruptan mağazacılık inşaatları yaparken tanıştığım arkadaşlarım var. Florya projesi için neler neler diyorlar da yazamıyorum.

Orayı alan yandaş müteahhit kimse artık çok ama çok büyük paralar kazanacak. Ve bakın burasını özellikle söylüyorum DURSUN BAŞKAN BİZİ RİVA GİBİ ÇIRAK ÇIKARACAK.

Elimizdeki son kurşun Florya. Başka kurşunumuz yok. Böyle saçma sapan BB den çıkacağız diye saçma bir bahane ile BB borcunun kat ve kat fazlası olan yüzlerce milyon dolar zarar edersek yuh bizim Galatasaray'lılığımıza diyorum.

Ey kongre üyeleri. Sakın ama sakın o yetkileri vermeyin. Verirseniz Galatasaray'ımıza ihanet edersiniz. Vebali size kalır.
Üstad ihale süreci var şimdi

Az çok nasıl bi ihale yapılacağını hepimiz biliyoruz

Sizin gücünüz burayı yapacak kadar yoktur ama en azından ihalede fesat var mı yok mu bunu tespit edebileceğimiz bir yol var mıdır acep

Bunların projeyi vereceği firma çoktan bellidir,kimse işkillenmesin diye yalandan 2 firma daha sokarlar bakın bunlar girdi ve kazandı al sana düzgün ihale derler

Birinin bu oyunu bozması lazım göz göre göre milyonlarca euromuz buharlaştırılmaya çalışılıyor

Yarın erden abi sorumluluk alıp ben yapıyorum tüm kar da gsnin demez ise yandı gülüm keten helva

Üstad ihale süreci var şimdi

Az çok nasıl bi ihale yapılacağını hepimiz biliyoruz

Sizin gücünüz burayı yapacak kadar yoktur ama en azından ihalede fesat var mı yok mu bunu tespit edebileceğimiz bir yol var mıdır acep

Bunların projeyi vereceği firma çoktan bellidir,kimse işkillenmesin diye yalandan 2 firma daha sokarlar bakın bunlar girdi ve kazandı al sana düzgün ihale derler

Birinin bu oyunu bozması lazım göz göre göre milyonlarca euromuz buharlaştırılmaya çalışılıyor

Yarın erden abi sorumluluk alıp ben yapıyorum tüm kar da gsnin demez ise yandı gülüm keten helva
Bu sistemi bozmanın tek yolu genel kurulun yetki vermemesidir. Eğer yetki alınırsa hızlı bir süreç ile ihale yapılır. Bende sizinle aynı fikirdeyim. Burayı yapacak firma çoktan bellidir. Ben hem devlet hem de özel sektör ihalelerinde çok gördüm bunu. Olmaz dediğimiz ihalelerde bile firmalar anlaşıp giriyorlardı. Sonrasında yandı gülüm keten helvam. İş işten geçer.

BB borcu işin hikaye kısmı. Bunu neden olarak kullandı hep Dursun Özbek. Sonucu ortada işte. Alelacele bir süreç ile işi birilerine verilecek.

Nivak grup mağaza dekorasyon grubundaki arkadaşlar ile konuşmuştuk geçenlerde. Benim rakam vererek attığım ilk mesajların olduğu zamanda. Bana niye satış rakamlarını az yazıyorsun diye takıldılar hatta. Benim o mesajlarda yazdığım satış rakamları düşük maliyet rakamlarım ise yüksekti. Net olarak adım gibi biliyorum. Florya projesi işin sonunda milyar dolarlık getirisi olan bir proje olacak. Özellikle Fendi ya da Kempenski gibi firmaların isim hakları altında yapılırsa. İşi alan müteahhitte ciddi bir para yatırmadan ön satışlar ile emin olun bu projeyi çevirecek. Belki bize BB den çıkmak için gereken parayı avans olarak vererek harcayacak o kadar. Olan maalesef bize olacak. Ben en başından kullanmak istemedim. Bazı arkadaşlar yazmıştı. Peşkeş kelimesi aslında tam buraya uyuyor maalesef.

gitmez - hayrılısı olsun - ot ot dursun o zaman florya der . kuruş harcamaz üsüne borçlanırım korkusuyla.

malesef apartman kitlelerine benziyor bizim divan....biri çksa hayrına derlerki "kesin bir çıkarı var..yoksa nie uğraşsın bu dertle". diye.
Mecbur gider seçime ibra olmamış gibi olacaksin ki yanlış bilmiyorsam önümüzde malı genel kurul var eğer oraya kadar direnirse daha çok küfür yer taraftarda daha çok bilenir
Amacı belli yetkiyi alıp önceden söz verdiği şahsi veya kurum herneyse onlara verip nakit belli bir para alma derdinde yani aynen Riva olayı gibi gelişiyor hersey Riva dan yediğimiz kazık ortada orada da devlete vermişti ihaleyi

Mecbur gider seçime ibra olmamış gibi olacaksin ki yanlış bilmiyorsam önümüzde malı genel kurul var eğer oraya kadar direnirse daha çok küfür yer taraftarda daha çok bilenir
Amacı belli yetkiyi alıp önceden söz verdiği şahsi veya kurum herneyse onlara verip nakit belli bir para alma derdinde yani aynen Riva olayı gibi gelişiyor hersey Riva dan yediğimiz kazık ortada orada da devlete vermişti ihaleyi
riva gördüğüm en büyük kazık yemelerden biri

gerçi hatırlıyorum o dönemde abzürt para ihtiyacı falanda vardı daha az gelire ok denmişti erken ödeme almak için bir de.

kaba inşaata anlaşılmış kısmı ne kadar doğru bilmiyorum ama yani ömrümde gördüğüm ne felaket anlaşma o kısmı doğruysa...kolon kiriş duva alıosun yani ev değil - yatarsa çöp olur mantıkta şeyler yani.

yetkiyi alsın zate alınmasında değilim - bu proje başlasın ama pay karşılığı falan değil - GK yavaşta olsa etap etap blok blok biz yapalım yavaş ama garanti gelir düşüncesiylede hareket edilir.

insanlar zannediyordki TÜM inşaat - kaç blok evse bilmemneyse aynı anda başlayıp bitecek sanıyorlar.

etaplara böl - erken saış aç - ilk etap 2ikinciye ödeme ve iş planı sağlasın - 2incisi 3üncüye ..sonra bitir projeni 4 yılda falan maks.

en azından ben böyle düşünüyorum ... kemerburgazı bak zor yapıyoruz falan demek aynı zeminde bir argüman değil- 1inde topraktanda satış yaparsın istersen , diğerinde satış diye bir şey yok - düz tesis.

hadi dursunun istedği yolu konuşalım

oda olur tabiiki olur - briaz az kar edersin ama işleyişiyle bilmemnesiyle uğraşmassın - anahtar teslime kadar kafan rahat sözleşmem var dersin. BU DAHA KOLAY VE RİSKSİZ bu arada doğru. ama kale suru gibi sözleşmen ve kontrol lazım - en ufak hukuki açık olmaması lazım ve adil bir paylaşım olması lazım. yani tüm baş ağrısını işi bir firma yapacak - tabii ki oda kazanacak. ama baya baya elinde tasması olması lazım.

bu yöntemede karşı olma nedenim bu yönetime ve bu konuya kaç zamandır kitlenmiş olmasına güvenmiyorum.(proje dahilinde- tüm her şeyi etkiliyor şu anda bu işin süreci)

Son düzenleme:

5 senede 20 milyar lira gelir bakın hala kazandırıyor diye dursun çıkar ortaya.
Sorsan rivadan 2 milyar liralık malımız var. Olm malı alın bari para alamıyorsanız buna karşılık gelen villa falan alıp satın. Ön satış falan yapın. İlla başkası satacak satınca payımızı alacağız.
Devletin bile dolandırdığı bir kulüp olmak şaşılası olay.

Kendini çok zeki zanneden dedeler dursunu tekrar kulübe sokanlar onlardır.Siyasetle bağlantısı olan kim varsa hep zarar verip gitmiştir.Abc Partisi lideri:DDursun özbek.Bu ülkede zengin olupta iyi niyetli insan sayısı %3-5i geçmez.

kemerburgazı bak zor yapıyoruz falan demek aynı zeminde bir argüman değil- 1inde topraktanda satış yaparsın istersen , diğerinde satış diye bir şey yok - düz tesis.
işte taraftarın ve medya mensuplarının hatrı sayılır kısmı şunu düşünmekten aciz olduğu için aklımızla bu şekilde alay edilmeye devam ediliyor

Geri
Üst Alt