- 1 Ağustos 2014
- 63.986
- 75.279
- 4.338
Anlayana anladığı dilden..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feramuz görürse dellenirSucuk-Bira yapıyorlardır sayın genel başkanım.
Üst yönetim sanki olanları görmüyor şimdiye kadar. Üst yönetim izin vermese zaten olmazdı böyle şeyler. Üst yönetim dediğiniz hangi takımın fanatiği çıkacak acaba. Üst yönetim trio ve güntekin in programını dizayn edenler. İptal kampanyası ve sahiplerine gidin yine yanliş yapılıyo bak.Nevzat Dindar: “Galatasaray Kulübü yayıncı kuruluşla ilgili kapsamlı bir dosya hazırladı. Özellikle alt kademede bazı yönlendirmeler olduğu ve pozisyonların kasıtlı olarak Galatasaray’ın aleyhine ekrana verildiği düşünülüyor. Konuyla ilgili Salı günü yayıncı kuruluşun üst yönetimiyle görüşülecek.”
ultraslan süt dökmüş kedi gibi
Abi öyle bir fecaat var ki bu pozisyonların en temizi. Sivas ın en iyi haliyle 8 kişi bitirmesi lazımdı maçı. Hakem o son kırmızıyı vermediği iyi oldu onu verip yırtacaktı vermedi bütün foyası ayyuka çıktı.
Tanrıkut Mete abi bu arada bu maça 1-3 demiştin. Yine haklı çıktın. 90+ Sivas 2. golü Muslera'nın hatası onu geçelim.Erden Ağabey zamanında Güntekin'in gözünün içine bakarak taraflı olduklarını söylemişti. Fb basketbol menajerinin eşine iş bulacak kadar bir takım güçler tarafından yapılandırıldıkları da ortadadır.
Estağfurullah açılışla kapanış arasında fark yoktu kazanacaktık bir şekilde.Tanrıkut Mete abi bu arada bu maça 1-3 demiştin. Yine haklı çıktın. 90+ Sivas 2. golü Muslera'nın hatası onu geçelim.
Severek takip ediyorum seni.