Galatasaray: "beİN SPORTS, siz de devam eden bu komplonun parçasısınız"

Nevzat Dindar: “Galatasaray Kulübü yayıncı kuruluşla ilgili kapsamlı bir dosya hazırladı. Özellikle alt kademede bazı yönlendirmeler olduğu ve pozisyonların kasıtlı olarak Galatasaray’ın aleyhine ekrana verildiği düşünülüyor. Konuyla ilgili Salı günü yayıncı kuruluşun üst yönetimiyle görüşülecek.”

Nevzat Dindar: “Galatasaray Kulübü yayıncı kuruluşla ilgili kapsamlı bir dosya hazırladı. Özellikle alt kademede bazı yönlendirmeler olduğu ve pozisyonların kasıtlı olarak Galatasaray’ın aleyhine ekrana verildiği düşünülüyor. Konuyla ilgili Salı günü yayıncı kuruluşun üst yönetimiyle görüşülecek.”
Üst yönetim sanki olanları görmüyor şimdiye kadar. Üst yönetim izin vermese zaten olmazdı böyle şeyler. Üst yönetim dediğiniz hangi takımın fanatiği çıkacak acaba. Üst yönetim trio ve güntekin in programını dizayn edenler. İptal kampanyası ve sahiplerine gidin yine yanliş yapılıyo bak.

Erden Ağabey zamanında Güntekin'in gözünün içine bakarak taraflı olduklarını söylemişti. Fb basketbol menajerinin eşine iş bulacak kadar bir takım güçler tarafından yapılandırıldıkları da ortadadır.

nihat demin canli yayinda güzel dedi

benim merak ettigim maca etki eden pozisyonlari macta degil mactan sonraki programda düzgün sekilde gösteriyorlar sürekli dedi

Ulen varya Baris'in pozisyonunda Var'i izleyeyip dönüsünde ne var onda ayagina biraz basmis okadar gibi hareketler mimikler cekmesi, rezil adam...

Bu sezon Avrupa da finale kadar gidip bu haklılığımızı daha da açık göstermeliyiz.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GeR4b2-XkAAPv54

Abi öyle bir fecaat var ki bu pozisyonların en temizi. Sivas ın en iyi haliyle 8 kişi bitirmesi lazımdı maçı. Hakem o son kırmızıyı vermediği iyi oldu onu verip yırtacaktı vermedi bütün foyası ayyuka çıktı.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 tane vasıfsız yönetici alın. Ağzı zehir gibi. Sallasın konuşsun. Alsın cezayı otursun. İllaki yüksek mevkilerden konuşmaya gerek yok. Bazen maşa kullanacaksın böyle işlerde. Selo baki iti gibi

Hepsini ust uste katarak koyuyoruz

Resmen siz hepiniz ben tek yapiyoruz

Erden Ağabey zamanında Güntekin'in gözünün içine bakarak taraflı olduklarını söylemişti. Fb basketbol menajerinin eşine iş bulacak kadar bir takım güçler tarafından yapılandırıldıkları da ortadadır.
Tanrıkut Mete abi bu arada bu maça 1-3 demiştin. Yine haklı çıktın. 90+ Sivas 2. golü Muslera'nın hatası onu geçelim.

Severek takip ediyorum seni.

Geri
Üst Alt