Galatasaray, Belhanda ile Her Konuda Anlaşmaya Vardı!

Sneijder seneye dünya kupasi icin yardiracaktir süphesiz, ne yollamasi ULA

İyi oyuncu.Dursun çapsızı alabilirse kırk yılda bir iyi iş yapmış olur.

geçen hafta yaptığı kasaplığa bakalım

YouTube
İyi güzel. Tam bizlik :)

Baya istikrarlı sezon geçirmiş fransada.
Om-la ve forvet de oynamış. Ligin son maclarının çoğunda forvet arkasında oynamış. Ligin ortasına kadar sol atak bölgesinde daha çok kunlanmışlar.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Sol kanat mı oynayaca yoksa Snejder'in yerine mi bizde ? Sence hangisi iyi olur ?

Görünen o ki Sneijder satılmayacak. Sözleşme bitimine kadar kalacak gibi duruyor.

Bruma gibi sol kanatta takılır. Bilindiği gibi Sneijder'in sola kayma gibi fantazisi olduğu için Sneijder ile değişmeli de oynarlar.

kibirbahçe almak isterken çöp diyordu forum topluca, izlemediğim için bişey diyemiycem ama forumda çok keskin dönüşler oluyor ilginç

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Eğer gelirse büyük ihtimal takımda topa vurmayı bilen az oyuncu olduğundan Wesley ile birlikte oynarlar. En azından paslaşacak bir adam olur. Fakat Dursun varken gelenin de, gidenin de hiçbir önemi yok.

Belhanda gelirse solda oynar, gayet de iyi transfer olur.

evet diyemiyorum bu kutsal formaya layik bir oyuncu olarak görmüyorum hayır da diyemiyorum yerli komisyon transferlerinden korkarak musa tunay akar bunlar ulan 2 şıkkın biri iyi biri kötü olur bunda 2 side berbat allah kahretsin seni dursun

Cristiano Ronaldo'ya veya Messi'ye göre çöp. böyle isimler varken belhanda mı oynayacak bizde? yigit gökoğlan oynasın bari en azından Türk.

kievde muhtemelen maaşı yüksek satmak istiyor ama 5 altına satmazlar heleki 8e almışken

Geri
Üst Alt