Galatasaray, Belhanda'ya 2 Yıllık Sözleşme Teklif Etti

Çok da mantıksız gelmedi.

Kaldı ki kendisinden hala para kazanabiliriz. Ama bunun için sözleşmesini uzatması gerekiyor. Bir de kazandığından 50% daha az kazanırsa, seneye 3.5-4 milyon euro alabilirsin.

Hatırlayın Felipe Melo-Inter transferini. Sözleşmesini uzattıktan sonra transfer oldu.
Bir daha hatırlatma renktaş içimiz cız ediyor.

Gscimbom

Beleşe gitmesin diye yapılmış bir hamledir. En azından ben öyle düşünmek istiyorum. Ayrıca herif fener mağlubiyeti görmedi.. Totem olsa gerek diye de düşünmüyor değilim..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selçuk gibi evlat sözleşmesi alır iki sene daha yatar 1.5 milyon Euro güzel para

Beleşe gitmesin diye yapılmış bir hamledir. En azından ben öyle düşünmek istiyorum. Ayrıca herif fener mağlubiyeti görmedi.. Totem olsa gerek diye de düşünmüyor değilim..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
o kadar 10 numara geldi geçti hiçbiri kadıköy galibiyeti göremedi kral hariç

mantığa bak bir de 160 kişi beğenmiş taylan az kazanıyor okey o zaman bana kalırsa da linnesin o paraları aldığı yerde belhandaya 1,5 vermek oyuncuya ihanettir

mantığa bak bir de 160 kişi beğenmiş taylan az kazanıyor okey o zaman bana kalırsa da linnesin o paraları aldığı yerde belhandaya 1,5 vermek oyuncuya ihanettir

Tamam'da ama Linnese yeni sözlesme teklifi yaparsak, bizimkiler bile artik 700-800 bin anca önerir gibi geliyor bana.

Tamam'da ama Linnese yeni sözlesme teklifi yaparsak, bizimkiler bile artik 700-800 bin anca önerir gibi geliyor bana.
abi belhandanın ismi çıkmış 1,5 m eıroya belhanda muadilinde oyuncu getirsinler tamamım

lemina seri gitti etebo geldi
onyekuru gitti oğulcan geldi
adem büyük gitti gelen olmadı

bu yönetime rağmen belhanda satılsın yerine orta saha alınsın diyorsanız daha da konuşmam abi :(

senelik 1.5 milyon bedava resmen. bugün serbest kalsa fb, bjk, b.şehir çöker hemen. ben olsam 3 senelik imzalatırım. millet goygoy peşinde yok taylan 400 bin alıyormuş. bir ara eray işcan'a, linnes'e de aynı şeyleri yazıyorlardı az para alıyorlar diye. sonra gördük taraftarı itin bir tarafına soktular. taraftar kafasıyla iş yapılmaz.

1,5 milyon euro’yu neden Kabul etsin hic mantikli degil adam iki katini kazaniyor

Eger Kabul ederse kalmasinda bir sakinca yok bence,yerine baska bir oyuncu transfer etsek 5 milyon bonservis 2 milyon da Maas zararli cikariz

senelik 1.5 milyon bedava resmen. bugün serbest kalsa fb, bjk, b.şehir çöker hemen. ben olsam 3 senelik imzalatırım. millet goygoy peşinde yok taylan 400 bin alıyormuş. bir ara eray işcan'a, linnes'e de aynı şeyleri yazıyorlardı az para alıyorlar diye. sonra gördük taraftarı itin bir tarafına soktular. taraftar kafasıyla iş yapılmaz.
1,5 a belhanda oyunu oynayan iyisiyle kötüsüyle biri alınsın direkt satılması lehine konuşurum taraftar istemiyor belhandayı herkes pas hatası yapıyor bi onunki konuşuluyor bu algıyı yıkmak çok güç gitsin kendi de rahatlar gs taraftarı da

Yıllık 1,5 milyon. Buna birde imza parası verirler 2-3 milyon euro

Geri
Üst Alt