- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.633
az zaten 2 verilebilirdiBelhandadan net komisyon aliyor. 1.5 u az bulmus hiyar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
az zaten 2 verilebilirdiBelhandadan net komisyon aliyor. 1.5 u az bulmus hiyar
2 kurus muaz zaten 2 verilebilirdi
adamın o kadar kıyaslanacağı kişi var toxic bir gs sayfası gitmiş taylanla kıyaslıyor aklına k... larımemrenin 1.750 aldigi yerde bu para komik bir tekliften baska bi sey degildir
kuyruk acisi sana ait bana degilKuyruk acın geçmedi genel sohbet konusunda herhalde![]()
![]()
muthis olur
gavura gitmesin muslumana gitsin para
Kuyruk acın geçmedi genel sohbet konusunda herhalde![]()
![]()
Feghouliyi buna gore severimde o da gitsin.Feghouli uzatmadan uzatmaz. Kocası ne de olsa
Bi de kele sözleşme önerin, emeklilik primi de ekleyin sadakat felan
Daha yeni ciktin mapustan sakin ol kedini sev yumusa birazkuyruk acisi sana ait bana degil
adam musluman diye sevmiyorsun
abi belhandanın ismi çıkmış 1,5 m eıroya belhanda muadilinde oyuncu getirsinler tamamım
lemina seri gitti etebo geldi
onyekuru gitti oğulcan geldi
adem büyük gitti gelen olmadı
bu yönetime rağmen belhanda satılsın yerine orta saha alınsın diyorsanız daha da konuşmam abi![]()
Evet kendisi debruyne gibi top oynuyor ama ben müslüman diye sevmiyorum adamıkuyruk acisi sana ait bana degil
adam musluman diye sevmiyorsun
de bruyne gibi top oynayan adam hayal ettin yani leş ligimizde wowEvet kendisi debruyne gibi top oynuyor ama ben müslüman diye sevmiyorum adamı![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Şaka mısın la sen![]()
ilahi ile samp kutlarken tvyi MUTE yaptigini bilmiyoruz sankiEvet kendisi debruyne gibi top oynuyor ama ben müslüman diye sevmiyorum adamı![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Şaka mısın la sen![]()
Yillik 500k alan herhangi birisi bile 10 basar. Bakasetas kac aliyor meselayillik 1,5 milyona Belhandadan iyisini bulamaz bu ve gelecek olan yonetim
Tek sempatik buldugum ani oyduilahi ile samp kutlarken tvyi MUTE yaptigini bilmiyoruz sanki
hahah musap naber ya kazandigin savas var mi sadece sordum sinirlenmeYillik 500k alan herhangi birisi bile 10 basar. Bakasetas kac aliyor mesela
Yillik 500k alan herhangi birisi bile 10 basar. Bakasetas kac aliyor mesela
Belhanda bizde o showlari bile yapamiyor iste 1-2 mac harixAlanyasporda Emre Akbaba da show yapiyordu sevgili Musap , burasi Galatasaray Alanyaspora benzemez
Irkciliga kayma yine konulardan atiliyor gibisin.hahah musap naber ya kazandigin savas var mi sadece sordum sinirlenme