Galatasaray, Bernard Mensah İçin Kayserispor'a Yeni Bir Teklif Sundu

Kim bu Mensah yahu, Ndiaye geldiğinde bundan daha iyi istatistikleri vardı o bile burada barınamadı. Para saçmaya yer arıyorlar resmen. Şu kulüp satılıp, bağımsız denetimciler tarafından son 20 yılı detaylı bir denetlense keşke de, kimin cebine neler girmiş bir görsek bu transferlerden.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2-3 arasi alinirsa kotu bir transfer diyemem cunku bahsettigin ozellikleri iyi ama ben bu transfere cok pozitif bakmiyorum.
Ben Falcao ile sezona baslayacaksam arkasina futbol akli olan, pas kalitesi yuksek olan bir oyuncu koyardim.
Yine de transfer olursa kulube hayirli olmasini ve umarim dedigin gibi iki uc katina satabilmemizi diliyorum.
Falcao deme bana kardeş

Bıkıp usanmadan, 7/24, istisnasız her şeyi eleştiren arkadaşları kutluyorum bu nasıl bir şey yav helal olsun :tbr:

İslerini kolaylaştırmak açısından yönetimin ismini "beceriksizler", yaptığımız transferleri(isim-yaştan bağımsız) "çöp" hocayı da "komisyoncu" olarak revize edelim.

Tabii fener-bjk ve ts transferlerini dilllemek de ek bir özellik bu arkadaşlarda onu da ekleyelim.
Renkdaş şikeciler konusunda haklısında TS yi neden işe kattın? Adamlar iflasın eşiğinde ve bunun bilincinde olarak doğru bir transfer politikasıyla iddialı takımlar kurmaya çalışıyorlar. Doğru iş yapanı övmek yanlış birşey mi? Sörloth, Nwakeme, Ekuban'ı sen beğenmedin mi?

Bu adamlardan aldıkları katkıya bir bak, ödedikleri paralara baktığındaysa bir Belhanda maliyeti bile değil. Şimdiyse yine 1 milyon altına iki genç oyuncuyu transfer etmişler. Videolarından kaliteli oldukları da görülüyor.

Bizim borcumuz onlardan daha az olsa da bizde çok çok kötü durumdayız ama hala gerçeği görüp scout olayını ön plana alamadık. Ben yıldız mıldız istemiyorum, genç, ucuz kaliteli transferlerin yapılmasını ve gelir gider dengesinin gelir tarafına doğru bozulmasını istiyorum. Biz böyle birşeyi bugüne kadar beceremedik, Emre Utkucan'ın 4 milyon altı iyi bir scout transferi yok ve ben scoutum diye etrafta dolanıyor. Trabzonun scoutunun ismini bile bilmiyoruz ama performansı ortada. Emre ise tesislerden çıkmayıp bol bol foto çektirsin. Yani doğruya doğru, yanlışa yanlış demek hata değil.

Şahsen ben bu scoutlukla ilgisi ve bilgisi olmayan adamların beceriksizlikleriyle, Terim'in zoruyla heryıl yeniden takım kurmaya saçılan paralarla, plan programdan yoksun transfer yöneticilerinin çapsızlıklarıyla verilen 3 kat bonservis ve astronomik maaşlarla kulübümün batışını seyretmek istemiyorum. Bu sebeplerle Terim'i, transfer yönetimini ve scout birimini eleştiriyorum.

Son düzenleme:
Mensah bu ligin en iyi ortasahası.Geldiğinde ligin içinden geçer dediğiniz seri efendi gördük.

Bu transfer sezonuda mensah peşinde koşarken gecicek anlaşılan her sezon buluyoz böyle birini sanki messi

Geri
Üst Alt