Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 18.393
- 13.191
- 438
Bize gelince herşeyde sıkıntı çıkar zaten

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize gelince herşeyde sıkıntı çıkar zaten
kuvvetle muhtemel...bundan sonra bizim yapacağımız ancak dış cepheyi aydınlatmak sarı-kırmızı ve gündüzleri de dikkat çekecek şeritler halinde olur bu zaten herhalde; yeni kiosklar ve standlar açılır, aslanlı yolda düzenleme yapılır zaten yer yok ki iyice doldurmuş oluyoruz fünikiler, aslanlı yol dükkanları, gs store, salon ve stadla...Böyle kalacak mı diyorsun
O yenilenir üstat...Hersey cok guzel sadece koltuklar baya pis ya
Ha?Bu sezon sampiyon olursak net olarak en buyuk katki taraftarin.
üstat hatırlarsan ilk açıldığında da üst katta bir fan zone vardı onun daha mütevazisi olur...Ünal Aysal'ın yaptığı ender iyi şeylerden biriydi yani çokça bir beklentiniz olmasın...Store un ust kati kafe olarak duzenlenecek dediler , mutfagi nasil yapacaklar bilmiyorum ama iyi olabilir
ülkerin dizaynıydı galiba
Zurnazen mustafa paşa nın da katkısını unutmayalım ekibimize donk ve linnesi kazandırdığı içinHa?Bu sezon sampiyon olursak net olarak en buyuk katki taraftarin.
Olabilir üstat da dediğim gibi orjinal halinden daha gösterişli olmayacaktır. Vesile oldun bir bilgi de şu Sinan Renktaş galiba daha önce kapalı salon hakkında birkaç kez yazdığım gibi the venue planından vazgeçiliyor...Bu oval kismin tam ters tarafina bir restorant acilacak dediler
Ic sahada aslan gibi olan takim disarda kediye donusuyor.Sence kimin en buyuk payi var?
Stadın koltuk yapısı düzenlense, daha fazla seyirci alabilecek kapasiteyi kolaylık ile sahipŞu takım şampiyonluğa oynadığı her yıl çok rahat 65000 taraftarı toplar.
Yayında 47 küsür demişlerdi ben mi yanlış anlamdım..
Hersey cok guzel sadece koltuklar baya pis ya