Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yönetim başarısı bu dostumEkonomik olarak tarihimizin en zengin döneminin şu yönetime ve teknik direktöre denk gelmesi tarihimizin en büyük bahtsızlığıdır. Bizdeki ekonomik imkanların çeyreği herhangi bir Belçika takımında filan olsa şimdiye kendi tanklarını filan üretiyorlardı.
Alakası yok. Bilet ve forma geliri diyor. Bileti ve formayı taraftar alıyor. Taraftarın başarısı yaniyönetim başarısı bu dostum
Ewt maalesefEkibimizin formalarından satın alır mısın?
Osimhen Davinson Torreira gibi yaş olarak kaliteye her zaman tamam ama 30 üstü oyuncu artık marka değildir.Sevsek te sevmesek te kadroya marka isimleri transfer etmenin yan urunu forma satisi oluyor. Jelert, Jacobs gibi topcularin formasini kimse almaz.
Gunumuz futbolunda 30 yas cok onemli degil.Osimhen Davinson Torreira gibi yaş olarak kaliteye her zaman tamam ama 30 üstü oyuncu artık marka değildir.
Kevent LolpgünFrankowski-Jakobs-Jellert-Cuesta alınırsa seneye 5 milyon avro kazanılmaz. Ziyech-Zaha-Icardi ne ürün sattırdı haberiniz var mı?
Çok önemli.Gunumuz futbolunda 30 yas cok onemli degil.
OkÇok önemli.