Tier 2 Galatasaray, Bissouma Transferini Bitirmek İstiyor

Baba epey zamandır ilk defa gaza geldik. Singo-Akanji-Bissouma hadi be abi.

Bütçemiz iyi durumda belli ki. Maliyetler aşırı uçmadıkça şahane bir fizik güç ve teknik katarız takıma.
Akanji olmaz o denklemde , zanioloyu satmamn lazim, kaleciyi de 2002 li kriterinde bitirmen lazim.

Haliyle jelert/yusuf gitmesi lazim birinin.

Cok basit denklem degil gibi

Bide belirsiz cuesta durumu var su an

Akanji olmaz o denklemde , zanioloyu satmamn lazim, kaleciyi de 2002 li kriterinde bitirmen lazim.

Haliyle jelert/yusuf gitmesi lazim birinin.

Cok basit denklem degil gibi

Bide belirsiz cuesta durumu var su an
Bizimkiler muhtemelen o yüzden Lammens’i istiyor zaten. Ben Zaniolo’dan da hala pek umutlu değilim. Teklifler varken gönderebiliriz bence.

Zaman sıkışık, bunların hepsi son ana kalırsa yetişemeyiz zaten ama madem ŞL’ye gidiyoruz böyle fizikli, atletik bir defans hattı ve orta saha şart.

Yalnız hepsi bir yana Barış’ın yaptığı ihanet acayip belimizi büktü. Ben fazla üstüne gidilsin istemiyorum çocuk sonuçta ciddi emek verdi sahada ama bunun adı ihanet ya, başka bir şey diyemiyorum.

lan 50b dolar mı 250b dolar mı ne verirsen Türk vatandaşlığı alırsın dert etme o kadar

Ingiliz olma hayalinden etmisiz

Bizimkiler muhtemelen o yüzden Lammens’i istiyor zaten. Ben Zaniolo’dan da hala pek umutlu değilim. Teklifler varken gönderebiliriz bence.

Zaman sıkışık, bunların hepsi son ana kalırsa yetişemeyiz zaten ama madem ŞL’ye gidiyoruz böyle fizikli, atletik bir defans hattı ve orta saha şart.

Yalnız hepsi bir yana Barış’ın yaptığı ihanet acayip belimizi büktü. Ben fazla üstüne gidilsin istemiyorum çocuk sonuçta ciddi emek verdi sahada ama bunun adı ihanet ya, başka bir şey diyemiyorum.
Zaniolo gidecekti BAY olayi patlamasaydi, bir noktada sansliyiz. Herif gittikten sonra olabilirdi butun bunlar.

En son bir yerde kulübü istemiyorum nedeni de zararlı bir şeyler kullanıyormuş o yüzden teklif dahi gelmiyor, göndermek istiyorlar yazıyordu, çok iyi bir driplingçi bu haberleri duyana kadar benimde orta saha da görmek istediğim Ndiaye tarzı bir oyuncu, sonu ndombele olmaz inşallah.

Mükemmel, umarım sorunsuz tamamlanır.

Gece kulübünde kelepçelenerek tutuklanma,
Madde kullanımı,
Madde kullanırken canlı yayın açma

Bu adam İstanbulda bırak patlamayı, bütün takımı patlatır.

Tottenham taraftari yorumlarina baktim ve genel bakis acisi gitmesinden memnun olduklari. Guzel performans olarak hatirladiklari UEFA performansi ama ligde begenmemisler. Bazilari bu sene Ingiltere'den ayrilmasina sasiriyor cunku 1 sene daha orada kalirsa vatandaslik hakki alacakmis.

yarın akşama kadar bitmesi lazım bunun olası bi fb tur atlamasında ilk gidecekleri adam bu olur

Geri
Üst Alt