Galatasaray Borç Alacak Farkının 4.6 Milyar Lira Olduğunu Açıkladı

Durum böyleyken Zaniolo gibi transfer anca yazin icin simdiden anlasmasi varsa yapilacak bir hamleydi bence. Yoksa acayip riskli bir topa girmis oluyoruz.

Hele Avrupa gelirin yokken, yayin geliri her sene düserken böyle islere girilmemeli. Di Maria falan gibi oyuncularin hic pesinden kosmaya gerek yok bence. Maas bütcesi SL yaparsak bile net 30 milyon €, baya basarili olursak bonsularla 35i gecmemeli

Üyelere yollanmış sadece, resmi bilanço açıklaması kap'a gelmedi henüz.
Beklemekte fayda var o halde. Ki konusmalar aciklanma vs. De lazim. Belki biz bir seyi atliyoruz ve anlamiyoruz

Ya da florya riva projelerine hayvan gibi güveniyorlar ki, umursamiyorlar

Beklemekte fayda var o halde. Ki konusmalar aciklanma vs. De lazim. Belki biz bir seyi atliyoruz ve anlamiyoruz
Tablo açık, anlaşılmayacak bir şey yok. Tek tek borç kalemleri normal bilançoda da spesifik olarak açıklanmaz.

Doğruysa bir kaç güne tepkiler gelir zaten.

Tablo açık, anlaşılmayacak bir şey yok. Tek tek borç kalemleri normal bilançoda da spesifik olarak açıklanmaz.

Doğruysa bir kaç güne tepkiler gelir zaten.
Ekledigim gibi o halde su iki üc projeye + oyuncu satislara o kadar eminiz ki umursanmiyor.
Bu iki olay patlarsa, bjk den betere düseriz

Her zaman söylemişimdir bu kulübün asıl hedefi her sezon şampiyonlar ligine katılmak olması gerekir şampiyonluk sadece avrupa için bir araçtır gelinen nokta da kulübün bu çarkı döndürmesi neredeyse imkansız hale geldi

@Keramettin TANRIVERDİ SPK ile ilgili açıklamalar yapılmış. Bedelli sermaye artışı yapılacağı için dernek borcu SK’nin üstüne alınmış olabilir mi? Bildiğim kadarıyla dernek borcu olursa bedelli sermaye artışına gidemiyorsun. 8 milyar anormal bir rakam

Proje patlamaz da ama ne ara 2,5 milyardan 5 milyara cikti borc? Bunu kur farkiyla da anlatamasin. Bildigimiz yüklü harcamada olmadi. Simdi birde arsa ödemesi eklenecek neyse onu bi nevi leo rezidans ile kapatacaklar.

@Keramettin TANRIVERDİ SPK ile ilgili açıklamalar yapılmış. Bedelli sermaye artışı yapılacağı için dernek borcu SK’nin üstüne alınmış olabilir mi? Bildiğim kadarıyla dernek borcu olursa bedelli sermaye artışına gidemiyorsun. 8 milyar anormal bir rakam
Olabilir de nerde açıklanmış ben göremedim?

Alacaklar da çok fazla, nerden o kadar alacağımız var muamma.

bu filmi daha önceki yönetimlerde de izlemiştik yaw.

Sonunu biliyoruz, bugün övülenler bir kaç yıl sonra sövülecektir.

1 problem yok

Olabilir de nerde açıklanmış ben göremedim?

Alacaklar da çok fazla, nerden o kadar alacağımız var muamma.
Finansal çok anlamam ama bir önceki bedelli sermaye artışı 108 milyon’dan %400 sermaye artışı ile 540 milyona çıkmıştı. Burada da 540 ve 2,7 milyar sayıları var. Yine %400 artışa tekabül ediyor.

Gerci benim bildigim bileli hep 300m€ borcumuz vardi, taha ki TL,ye ceviriline kadar ondan sonra 2,5 milyar dendi. Demek ki 2,5 milyar dendigi zaman @Hasan Çam in dedigi gibi baska borclarda varmis dernek vs.

Finansal çok anlamam ama bir önceki bedelli sermaye artışı 108 milyon’dan %400 sermaye artışı ile 540 milyona çıkmıştı. Burada da 540 ve 2,7 milyar sayıları var. Yine %400 artışa tekabül ediyor.

Ben bilançoyu kastediyorsun sandım evet 5 katına çıktı sermaye tavanı da o rutin bir güncellemeydi.

Henüz bir bedelli başvurusu yok.

Daha arsanin borcu eklenecek birde.
Neyse Florya projesiyle cikariz isin icinden ama fazla kar olmaz elde. Borcsuz kulüp oluruz hepsi bu. Sene de kazandiklarimiz cepte kalir. Buda maas ve oyuncu alislarda cok rahatlatici olur.

6 Torreira
6 Yusuf
3 Abdul
3 Mitso
3 Dubua
3 Ross + kiraliklar
Sadece bonssrvislere 24 verdik. 12 satislardan alsak - 12 milyon. Hatta Sefer filan da var.
Maaslar da mutlaka katlanmistir. Bence artmasi normal ama alacaklara Mecidiyekoy ve kiralik gonderdiklerimizin opsiyonlari dahilse sıkıntılı. Bir de bu borcun ustune 18 milyon euro ve 1.180 milyar lira eklenecek.
NEF harici sponsorlar bulmaliyiz.

Geri
Üst Alt