Galatasaray Bradley ile her konuda anlaştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Dakika | Galatasaray Bradley ile her konuda anlaştı

Öncelikle söylemeliyim ki benim burada yalan bilgi paylaşmayacağımı bilen bilir.

Paylaşmam zaten bilgi falan.

Ama kesin bir bilgi aldım,paylaşmaya karar verdim.

WYScout diye bir şirket var.3 büyük kulübe bunların scout sistemini pazarlayan kişi de bizzat arkadaşım.

Kendisi 3 büyüklerin görüştüğü tüm oyuncuları bilir.

Dediğine göre Bradley,Galatasaray'ın 3üncü seçeneği imiş.Kendisi ile her konuda anlaşıldığı doğru fakat yönetimin asıl almak istediği 2 oyuncu ile görüşmeler devam ediyor.

"Bu oyunculardan biri olduğu takdirde Bradley işi yatar." dedi bana.

"Diğer oyuncular kim?" dedim.

"İsim veremem." dedi.Zorlamadım.

40 yılda bir duyum paylaştım. :) Haydi hayırlısı.

(Güvenmesem paylaşmazdım.)
Biri biglia,öbürü kim acaba?

Öncelikle söylemeliyim ki benim burada yalan bilgi paylaşmayacağımı bilen bilir.

Paylaşmam zaten bilgi falan.

Ama kesin bir bilgi aldım,paylaşmaya karar verdim.

WYScout diye bir şirket var.3 büyük kulübe bunların scout sistemini pazarlayan kişi de bizzat arkadaşım.

Kendisi 3 büyüklerin görüştüğü tüm oyuncuları bilir.

Dediğine göre Bradley,Galatasaray'ın 3üncü seçeneği imiş.Kendisi ile her konuda anlaşıldığı doğru fakat yönetimin asıl almak istediği 2 oyuncu ile görüşmeler devam ediyor.

"Bu oyunculardan biri olduğu takdirde Bradley işi yatar." dedi bana.

"Diğer oyuncular kim?" dedim.

"İsim veremem." dedi.Zorlamadım.

40 yılda bir duyum paylaştım. :) Haydi hayırlısı.

(Güvenmesem paylaşmazdım.)

böyle yazıyolar veriyolar gazı sonra kimse gelmiyor bi kişi alalımda kim olursa olsun artık orta sahaya :D

Bradley alınsın bize yeter 3.seçenekte bradley varsa 1 de essien flnmı var acaba:)

Cana sakattı yahu sezon başı,toparlayamadı bi süre.Ayrıca Cana yı süper oynadığı maçlarda 60 ta oyundan çıkarmasını,bjk maçında onu stopere çekip orta sahayı beşiktaş a emanet ettiği gerçeği var.Yoksa Rijkaard şu dönem takımın başında olsa ve Cana'yı oynatmasa inan çok sert eleştiririm.

Ne sakatı yahu, kendini avutuyosun. O dedigin dönemlerde Hagi hala takımı yani oyuncuları tanıma asamasındaydı. Kast ettigin macların bir cogundada risk almak gerekti. Suan ise Servet kenara alınıyor fakat Lorik Cana stopere kaydırılsa dahil sahada kalıyor.

Alman basını çok güzel söylüyor da nasıl alacağız Bradley'i? Bizde zaten 10 yabancı var. Kimsenin de gittiği yok, duruyor hepsi.

Neill, Culio, Stancu, Cana, Baros, Pino (6) + Kewell, Insua (2) + Misimovic, Zapata (2) = Toplam 10 yabancı.

ne olmus 10 yabanci varsa adamlar tikir tikir paralarini almiyormu aliyor ozaman oturmasinida bilecekler zaman geldi zaman gerek goruldu zaman takimda yer alirlar iyi oldu boyle takima cekisme mucadele geldi eskisi gibi kimse bana ihtyaclari var havalara giremezler yiyorsa simdi oyunamasnlarda goralim.

Ben dedim sabahleyin hadi hayırlısı olsun beyler :)

SonDakika.gif

Miguel Veloso'dur diğeri de.

Volkan Şen'e de hazır olun.

sondakika1.jpg

#Ibrahim Edi

Bradley hayirli olsun.

Ibrahim dediyse dogrudur. Hayirli olsun.

Topu ileriye taşımak için PTT ile anlaşırız artık.

Alman basını çok güzel söylüyor da nasıl alacağız Bradley'i? Bizde zaten 10 yabancı var. Kimsenin de gittiği yok, duruyor hepsi.

Neill, Culio, Stancu, Cana, Baros, Pino (6) + Kewell, Insua (2) + Misimovic, Zapata (2) = Toplam 10 yabancı.

aynen bende kendime bu soruyu soruyorum ;).. heryerde transfer haberleri var ama nasil olacak bu is...

wikipedia'ya bakin....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt