Galatasaray Bradley ile her konuda anlaştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray Bradley ile her konuda anlaştı

Dagilabilirsiniz ama dagilirken ibret almayi unutmayin pis futbol cahilleri

4A695D475E9340C1AAD56A270AA2DF13.gif

bradley iyidir iyi. beğenmeyenler nasıl beğenmiyor anlamıyorum. Bradley Misi pozisyonunda bir adam değil ki gol atmıyor, asist yapmıyor diye eleştirelim.

adam ayhan yerine, sarp yerine geliyor.

takımda gol problemi olursa zaten sene sonunda bu duruma bir göz atılır, ama şuan sene sonuna kadar denenecek yeni transferler.

bence hagi-tugay ikilisiyle olacak bu iş, tabi ki uzun vadede

Bradley beklediğimizden daha ofansif çıkarsa da işimize yarar, beklediğimizden daha defansif çıkarsa da işimize yarar. Bradley yarar, akar.

Amerika takiminda ortada Bradley'nin yaninda abidik gubidik adamlar vardi da ondan, bir tane adam koyuyolardi yanina adamin. Hem atagi hem defansi goturmeye calisiyodu o da. Yaninda Cana onunde yaratici, ofansif bir adam olursa cosar.

dan_bu

kim varki koysunlar reis

bradley benim seyrettigim savunma ve hucum yonu en dengeli adamdir

abartiyor oldugumu hic sanmiyorum

kisaca ernstin 10 metre onde oynayani

heat map cikarsan ayni cikar 10 metre kaymayla

Son Dakika : Luis Suarez 26.5 Milyon Euro karşılığında Liverpool'da.

Hayri 'The Evil' Cund

Geliyorsa eğer İyi oldu kötü oldu denmez artık hayırlı olsun denir ama Yabancı kontenjanı,kalitesiiz yerliler de düşündürücü..

Cevap: Son Dakika | Galatasaray Bradley ile her konuda anlaştı

Kranjcar ve Ireland basari görmüsler. Büyük takimlarda oynamislar. Bradley daha hirsli ve ac.

İreland ve Kranjcar'ı tercih ederdim şahsen, takımda Arda başka yaratıcı oyuncu yok, onun da durumu belli değil. Bradley'i buradaki çoğunluk istiyor, ben ise biraz "overrated" durumu seziyorum.

Bradley her alanda G.Saray'daki Cana'dan (Fransa'daki Cana'nın yarısı var su anda) daha fazla katkı verecektir, umarım Cana da satılır ya da stoper oynar aksi halde hucum gucumuz yetersiz kalır bana göre. Bradley ust duzey bir oyuncu değil zaten tıpkı G.Saray'ın ust duzey bir takım olmadıgı gibi. Biz şu an C sınıf bir takımız tıpkı Bradley gibi.

Bradley iyi oyuncu olabilir ama bizim ihtiyacımız olan klass bi topcu.O kadar çok pozisyon kısırşığı çekiyoruzki çözümü şuanki kadroda yok.Belki Formica bu soruna çözüm olabilirdi.Onunda ne olduğunu bilmiyoruz.Misimovic desen oda düz sadece pasör.Bize en temiz ifadeyle Lincoln lazımdı.Velhasıl Bradley e o kadar ümit bağlamayalımki hayal kırıklığı oluşmasın

Bradley her alanda G.Saray'daki Cana'dan (Fransa'daki Cana'nın yarısı var su anda) daha fazla katkı verecektir, umarım Cana da satılır ya da stoper oynar aksi halde hucum gucumuz yetersiz kalır bana göre. Bradley ust duzey bir oyuncu değil zaten tıpkı G.Saray'ın ust duzey bir takım olmadıgı gibi. Biz şu an C sınıf bir takımız tıpkı Bradley gibi.

Bradley'i ön liberoya koysan da orada duracağını sanmıyorum, statik bir oyuncu değil. Ön liberoya Biglia'dan kötü, orta sahaya ise Biglia'dan daha iyi bir tercih olur diye düşünüyorum.

Cana liberoda daha da iyi oynar Bradley ve Culio ile.En doğrusu olur Bradley'in gelmesi.10 numara sistemine veda demek gerekiyordu.

Bradley'i ön liberoya koysan da orada duracağını sanmıyorum, statik bir oyuncu değil. Ön liberoya Biglia'dan kötü, orta sahaya ise Biglia'dan daha iyi bir tercih olur diye düşünüyorum.

Biglia'dan birkac gomlek ustun bir oyuncu kardes.

saydırırım saçmalayan çok olduğu için

Ayip ettin kardes. Senin gibi tecrubeli ve eski bir uyeye yakisiyor mu? Bence yaptigin yanlis renkdas. Bence yapmamalisin. Ama karar senin, fakat yapma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt