Galatasaray Bradley ile her konuda anlaştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray Bradley ile her konuda anlaştı

Heerenven günlerindeki Bradley 18 gol atmış bir adam.O dönemler işte forvet arkası oynuyordu.Bradley'in üstüne kalitede bir adam aranıyorsa o adamı da devre arası alamazsın. Biz aynı hatayı yapmayıp adamı ön libero değil Amerika'da oynadığı mevkide orta sahada kullanırsak Bradley ligin asist kralı bile olabilir.

birkan üstüne gelen çok bişey demek istemiyorum aslında ama ne bileyim ernst tarzı bir adamın barış ve ayhan dan fazlası yok diyorsan bieşy demek istemiyorum sana :)

Bradley'i Biglia'ya tercih ederim,çoğunuzun bildiği aksine,Biglia bir ön libero değil.Nuri Şahin tarzı bir oyuncu desem anlarsınız,hatta savunması daha da kötü.Ah şu FM gençliği...

Bradley'i Biglia'ya tercih ederim,çoğunuzun bildiği aksine,Biglia bir ön libero değil.Nuri Şahin tarzı bir oyuncu desem anlarsınız,hatta savunması daha da kötü.Ah şu FM gençliği...

Tamam işte bize de o lazım ?

Bradley bayağı iyi adam ya milli maçlarda çok iyiydi

Tamam işte bize de o lazım ?

Bana göre Culio ile Cana arasında bir adam lazım.Oraya yazmadığım,Biglia'nın Culio'dan da bir fazlasının olmadığı.Biglia paslar atıyorsa Culio'da atıyor.Eksiği de yok fazlası da yok.Çünkü Culio'yu rahatlatmadığımız için o da kendi oyununu oynayamıyor.

Sağda solda duyup geliyorlar, ona buna vasat etiketi yapıştırıyorlar. Ben kendime adıma 10 numara sistemi istemiyorum.

Ayrıca düz olan futbolcu 18 gol ile bir sezon geçirmez.Ha Hollanda ligi dersiz ben de Biglia hangi ligde oynuyor derim.Belçika Ligi. Pek bir farkı yok ikisinden. Biglia'da iyi adam. Ama Bradley daha hareketli bir adam ve gol yollarında daha etkili.İkisinden birini tercih etsem ben Bradley'i ederdim.Çıkıp cahilce konuşmaya gerek yok.

Biglia ne ara bu kadar popüler bir adama dönüştü? Cidden merak ediyorum. Ofansif olarak da, defansif olarak da daha iyi katkı verebilecek bir Bradley gerçeği varken; Biglia'yı istemek cahilliktir.

Hayır yani kimse demiyorki bu adam Xavi,İniesta,Essien klasında bir adam.Elbette değil. Amma velakin 5 milyon euroya bu tarz çift yönlü bir orta saha oyuncusunu bu devirde nereden bulacaksın? Sezer dersin herifler 10 ister. Taner Yalçın belki alınabilir ama o biraz daha ofansif sanırım.Mehmet Ekici, İlkay Gündoğan gibi adamları da alamayacağına göre Bradley biçilmiş kaftandır. Şimdi burun kıvırmaya gerek yok.

Bam 'dan daha iyi olmadığını düşündüğümüz için tepki veriyoruz zaten. Barış'tan yada Ayhan'dan bir gömlek daha üstün olsun istiyoruz gelecek oyuncunun. Lucas Biglia ile Bradley'i kıyaslıyorum. Biglia 2 gömlek üstün mesela Bradley'den.

Bu kıyaslamayı nasıl yapıyorsun merak ettim şimdi.

Dan_bu'dan çıt yok....Fırtına öncesi sessizlik bu.....Bradley'nin gölgesi göründü....

Bradley'in gelmesi için Misimovic konusu halledilmeye çalışılıyor. Gelicek rahat olun.

Biglia ne ara bu kadar popüler bir adama dönüştü? Cidden merak ediyorum. Ofansif olarak da, defansif olarak da daha iyi katkı verebilecek bir Bradley gerçeği varken; Biglia'yı istemek cahilliktir.

Egoyu bi kenara bırakınca döktürüyosun.

Bu dan_bu denen zat kimdir, necidir?

Kusura bakmayın da o küçük gördüğünüz Amerika Milli Takımı her Dünya Kupası'na bir şekilde katılıp son 4 turnuva da 3'ünde en az 1 tur geçmişken son 50 yılda 1 kez katılan ve sadece altın jenerasyonu ile top yapabilen bir milli takımda kendine yer bulmak bir yana çağrılması bile cinayet olabilecek kapasite de oyuncularımız varken Bradley'e ''cık'' demek saçmalıktır.

Ayhan(yaşından)

Barış

Mustafa

bizim A2 milli takımında bile zor oynayabilecek oyuncular kabullenin artık.Ben şahsen bu 3'ünden birini saha da gördüğümde kazanma ihtimalimizin en az 2 kat düştüğüne inanıyorum.Ve bırakın 1'ini bazen 3'ü birden oynuyordu.Özellikle Sarp'ı her gördüğümde kan beynime sıçrıyor.

Biglia yı istemek neden cahillik oluyor ne kadar saçma düşünceler.

Bradley'i sen beğenirsin ben beğenmem zorunda mıyım acaba ?

Benim tek merak ettiğim Ernst kadar zeki ve onun kadar nokta paslar atabiliyor mu ?Devamlı izleyen arkadaşlara soruyorum . Öyleyse daha ne olsun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt