Sırf Cana oynasın diye Culio'yu sol açığa çekip, Arda'yı kesmek iyi fikir. Cana Sunderland'den kulubun mali sorunları yuzunden gönderilmiş sözde ama aynı kulup 5 ay geçmeden 5m euro istenen Bradley, 7-8m euroluk Sessegnon ve yine Cana'dan ucuz olmayan Muntari'yle anılıyor. Bu yuzden Sunderland'ın gönderme gerekçesini hiç gerçekçi bulmuyorum.
Cana stoper ya da statik çapa oynatılacaksa da ondan çok daha iyi adamlar(fiili performans olarak) var, Radoi gibi. Efenim her takımda çapa var, eyvallah ama örnek verdiğiniz sert adamların hepsininde oyun görüşü, pas becerisi Cana'dan kat kat üstün. Fenerbahçe'deki Aurelio defansın her açıgını kapatmıyor muydu, iğne deliğinden top çalmıyor muydu? Bunun için illa yerlerde kayması gerekmiyor hatta savunmaoyuncuları kolay kolay kaymaz. Kayma son çaredir çunku kaçırırsan adamı bir daha yakalama, bozma şansın kalmaz. Bana klasik ön libero olup da Cana seviyesinde riskli hamleler yapıp, topla bu kadar kötü bir adam sayamazsınız.
Cana'dan ancak stoper olur aksi halde 0-0'a devam ederiz. Cana stoperde de Servet'e atılan laflara göre çok daha fazla kart görürü penaltı yaptırır.
Katılmayan arkadaşlar başta M.İnce vs. lutfen alıntı falan yapmasın, havlıyor falan demesin forum yonetimi demem cevabını veririm, madem yönetim özgürlükleri savunmuyor, kendi işimi kendim hallederim. Futbol içi yazarsanız, her zaman sakin ve mantıklı cevaplar yazdım, yazarım.