Galatasaray Bradley ile her konuda anlaştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray Bradley ile her konuda anlaştı

beyler ne derseniz diyin...yönetim keita dan sonra son 10 yildaki en faydali transferi yapti...bunu hepimiz görecegiz cok yakinda...adami 3misli fiyatina satariz en gec 2-3 yil sonra...yeterki avrupa kupalarina katilalim...

mönchengladbach da oynamasi hic ölcü degil...daha büyük takimlara layik bir oyuncu...

Ayhanları,Sarpları,Barışları beğenmeyip gidip Bradleyi almak benim gözümde ahmaklıktır,saçmalıktır.5 Yıldızlı stada 5 yıldızlı oyuncular gelcek diyorlar gelenlere bak.Alacaksak adamakıllı birilerini alalım.Bradley gelse sezon sonu adama söylenmeyen kalmaz,kendisini göndermek için elimizden geleni yaparız.Ortasahaya Afrikalı şart :D

beyler ne derseniz diyin...yönetim keita dan sonra son 10 yildaki en faydali transferi yapti...bunu hepimiz görecegiz cok yakinda...adami 3misli fiyatina satariz en gec 2-3 yil sonra...yeterki avrupa kupalarina katilalim...

mönchengladbach da oynamasi hic ölcü degil...daha büyük takimlara layik bir oyuncu...

yaptı mı? birde orası var işin... :)

hocam zaten bradley önliberoda pek verimli olamıyor buda bir gerçek..

Ben Galatasaray açısından şöyle değerlendiririm. Bradley ve Cana yan yana Temel Reis ile Safinaz gibi uyumlu olur. Nedeni, birisinin sert ve akıllı oynaması, kesici olması. Diğerinin zeki ve iyi bir organizatör olması. Bununla birlikte iyi şut çekebilmesi. İkisi de top kapma becerisi yüksek oyuncular. Dizilişte iyi bir avantaj olarak kullanılabilir bu, çünkü çift forvette ve tek forvetli dizilişlerde iyi şut çekebilen ve topu akıllı kullanan orta saha oyuncuları çok önemlidir. Galatasaray'ın Lincoln'den beri en büyük sorunu topu kanatlara taşıyamaması. Bence bu sorun da çözülecek. Takım bu yüzden farklı şekillere bürünebilir. Hagi ise bunu sever. Her bakımdan nokta bir transfer olur. Araya kabasakal Mustafa Sarp girmezse Temel Reis ile Safinaz mutlu olur.

Bradley yattı beyler. :(

Yalçın Dümer

bradley dedik aylar eeee ne olacak.

:sad007:

Ayhanları,Sarpları,Barışları beğenmeyip gidip Bradleyi almak benim gözümde ahmaklıktır,saçmalıktır.5 Yıldızlı stada 5 yıldızlı oyuncular gelcek diyorlar gelenlere bak.Alacaksak adamakıllı birilerini alalım.Bradley gelse sezon sonu adama söylenmeyen kalmaz,kendisini göndermek için elimizden geleni yaparız.Ortasahaya Afrikalı şart :D

Adamın kondisyonu ve fiziği zaten Afrikalı oyuncular kadar iyi. Neyin peşindesin?

Bradley deyince aklıma direk Ernst geliyor nedense.

[video=youtube;ruazDPrRHhw]https://www.youtube.com/watch?v=ruazDPrRHhw[/video]

Bradley geliyormu? bilmiyoruz........................................ ..............ıhhhh geliyormuş:D

Bence ne Ernst ne de Fink üst düzey futbolcu değil. Bradley ise üst düzey futbolcu olma potansiyeli taşıyan bir oyuncu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt