GSC Haber Galatasaray, Brezilya Kaleci Gabriel Brazão ile İlgileniyor

On yargi, zaten bende bilmiyorum ama iyi de olabilir kotu de. Biz yinede birinci kaleci olarak Avrupa'dan birine baksak daha dogru olur suan.
Taffarel Mondragon Muslera bende Güney Amerikalı kaleciler başarılı oldugu için oralardan bir kaleci istiyorum.Genelde oralardan gelen kaleciler bizde başarılı oluyor reflexleri ve birebirde basarililar.

Tafarell alın dediyse hiç düşünmeyelim. Birebir görüşmüş ve galatasarayı anlatmış. Ilk 3 sene bende seninle geleceğim merak etme demiş.

Ohaa abi harbi gurur duydum. Iste böyle tafo, hagi ve drogba gibi vefakar topcularla bağımızı asla koparmamaliyiz.

1 numarasın tafarelll

Taffarel Mondragon Muslera bende Güney Amerikalı kaleciler başarılı oldugu için oralardan bir kaleci istiyorum.Genelde oralardan gelen kaleciler bizde başarılı oluyor reflexleri ve birebirde basarililar.
Avrupa'dan derken Avrupa vatandaşı demek istemedim yani Avrupa'da oynayan veya Avrupa tecrübesi olan bir kaleci.

Kaleci konusu sakaya gelmez, parayi basip oraya net bir isim almamiz lazim

Kandirabilirsek neden olmasin, bu tur durumlarda paraci degilse zaten kafasina girmek lazim. Yoksa parayi sececekse Rabiot'ta oldugu gibi uzak durmak daha mantikli cunku bu tarz tipler Agustos sonuna kadar kulup beklemeye gecer.
15 imza 10 yıllık istiyor diye haberler çıktı yaş gibi o iş.

Ayaksiz bi herif yaw. Musleranin paslarina laf soyluyoruz, buna ana avrat sover burdakiler. Bazen bomba islerde yapabiliyor.

Lunin ve meslier oncelikli olmali

Gidip fenerli kaleciye para gommeyiz umarim
Ayağı iyi değil doğru ama ayağı iyi bir kaleci arayınca bu defa temel kalecilik kalitesi yetersiz oluyor.

Iyi kaleci, ayağı vasat

yoksa

Vasat kaleci, iyi ayaklar

Bence tercih net iyi kaleci olmalı sonuçta biz tiki taka futbolu oynamıyoruz zaten.

Chelseanin 25 tane kalecisi var. Birini opsiyonlu kiralayamaz miyiz acaba?

Gelsin başlasın, izledim beğendim. Karakter analizimi de geçti, adam biraz kırık. Tutarsa 15 sene daha kaleci aramayız.

Transfer döneminin başında olabilecek en iyi isimler konuşulur, seviye gitgide düşer, düşer, düşer ve Eylül ayında kaleci diye bir karpuzcu arkadaş gelir.

Marcin Bulka veya Illan Meslier gibi bir kaleci alip 10 sene oynatmaliyiz

Geri
Üst Alt