Galatasaray, Brezilyalı Dudu'yu Listeye Aldı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1573729642951.webp

Belhanda ile yolları ayırmaya hazırlanan Galatasaray, Palmeiras forması giyen 27 yaşındaki Dudu'yu listeye aldı.

Ocak ayında Belhanda ile yolları ayırmayı planlayan ve takıma efektif bir ‘10’ numara takviyesi yapmak isteyen Galatasaray’ın Avrupa’dan çok yönünü Brezilya’ya çevirdiği öğrenildi.

GALATASARAY DUDU İLE İLGİLENİYOR

Younes Belhanda’dan beklenen verimi alamayan Fatih Terim’in yaratıcı bir orta saha için çalışmalara başladığı belirtilirken, sarı kırmızılıların Palmeiras forması giyen Dudu’yla ilgilendiği anlaşıldı. 32.haftası geride kalan Serie A’da lider Flamengo’nun 11 puan gerisinde olan Palmeiras’ta şampiyonluk umutları artık her geç gün azalırken, Aralık ayında sona erecek Brezilya Ligi’nde Galatasaray’ın Ocak’ta harekete geçeceği ve Dudu için girişimlere başlanacağı kaydedildi.

Palmeiras’ta bu sezon ligde ve Libertadores’te toplamda 40 maça çıkıp 8 gol 15 asist yapan Dudu’yu kiralamak isteyen Galatasaray’ın Felipe Melo’dan da yardım aldığı bildirilirken, daha önce Dinamo Kiev’e kiralık olarak giden 27 yaşındaki oyuncunun Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığı ifade edildi. Dudu kariyerinde 1 kez Brezilya Milli Takımı'na seçildi.

Akşam

Guilherme tarzı bi futbolcu.Daha uygun bi bonservisle başka bi Brezilyalı futbolcu alınabilir..

Şarkı bestesi de benden:

Melodi: Kuzu Kuzu by Tarkan
Söz: İşte Dudu Dudu...

Dudu dudu dilleri
Lıkır lıkır içmeli
Gözleri derya deniz

Tovbestf

Hic gerek yok. Bize 19-20 yasindaki Dudular lazim.

aga adamların formasına bakın. reklam panosu gibi.

Hem İmparatorumuzun seveceği hemde taraftarın benimseyebileceği bir on numara bulmamızı pek mümkün görmüyorum. Mesela David Silva diyorlar Terim ve Silva çok farklı iki stil verimli olmaz. Ha zaten alma ihtimalimiz yok gibi bir şey herhalde sadece örnekledim.

Bunu epey zaman fenere yazdılar sanki.

Fotodakilerin 2019 versiyonu, alalım.

IMG_20191112_211719.webp

Belhanda gitsin de kim gelirse gelain. Belhanda kadar vasat oynayamaz.

Geri
Üst Alt