Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 23.390
- 11.687
- 1.723
Bir tane haber yok, kaynaksız yazmayınHer yerde konuşuluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir tane haber yok, kaynaksız yazmayınHer yerde konuşuluyor
Bjk'ye lazım bir oyuncu orada ilk 11 de oynar.Bjk almış son dakika
Bjk'ye gidiyormuş.Evraklar geldi bekleyin
öyle bişey yokBjk'ye gidiyormuş.
Başlıkta okudum ben de. Açıkçası mantıksız da gelmedi. Resmi açıklama da gelmeyince transfer bu parayı veren düdüğü çalar.öyle bişey yok
Saat 19.18 üstad, geceye kadar bekleyelim jsjs Şaka bir yana Samiyenhaber'in iddiası artık bakalım gerçekleşecek miOlmadi @Ata B. Oğuz dostum.
Yarın gelir Kap sanırım eğer transfer bittiyse video işleri falan oluyor gibi. Bir de bizim bu Kap açıklamaları hep geç oluyor. Zaha Amerika'da antrenmana çıktı mesela Kap daha bu gün geldi gibi. Transfer bitti mi acaba?Saat 19.18 üstad, geceye kadar bekleyelim jsjs Şaka bir yana Samiyenhaber'in iddiası artık bakalım gerçekleşecek mi
Hayal sattin bize ustad. Gazoz kapaginda bogaz koprusunu kazanmis gibi hissediyorum su an.Saat 19.18 üstad, geceye kadar bekleyelim jsjs Şaka bir yana Samiyenhaber'in iddiası artık bakalım gerçekleşecek mi
Kap gelmez ise ben de üzüleceğim üstadHayal sattin bize ustad. Gazoz kapaginda bogaz koprusunu kazanmis gibi hissediyorum su an.