GSC Haber Galatasaray: ”Bu gece 00.00’da İstanbul’un gözcüsünde ne yaşanacak?”

bunlar daha ilk defa gördüğümüz şeyler başlangıç o yüzden yaptıkça daha iyisini yaparsın ve gelişirsin görüşündeyim.
Orasi insallah, gelismesi gerektigi sart.

Drone olayi misal ustune koya koya gidiyor. Cizgide tutmak lazim

O zaman iptal edilmez 1 aylik degil 30 tl lan dursun kenarda diye uzun sureli tutar insanlar.

Arkadaki herif bernardoya benziyor da bunu hazırlayan dingil muhtemelen PC de programın ayarlarıyla fazla oynadı layer üst üste bindi ondan karisti

Bu kadar hayvan gibi hypelanmayıp bi ara yapılıp sonra klas bi editing ile video olarak yayınlansa daha faideli olur bu işler

Katıl contenti olarak da düzgün bir iki insan tutun topçuları ikiye bölüp oyun falan oynatsın ne bilim sessiz sinema falan. Yeter de artar. Sabahlara kadar izleriz

Genoa kulübü gelişmeleri yakından takip etmekte.
kardes kulup olmamiz gereken kuluplerden .

ayrica ,

bizim sampiyonlugumuzu kutlamalari da ayri bi takdir edilesi .
Dünyada bir kuleye Leroy Sane resmi yansıtan ilk klüp mü olduk yani
sevgili hayri ,

bu durumu ( *project *mapping teknoljisi ile yansima konsepti) uzun sure once deginmistim nacizane,yanilmiyorsam kulubumuze dair yeni fikirler/oneriiler baglaminda bir mesajdi, gstv, gs ada ,stad vs nin oldugu bolume yazmistim .

*bunu kullanmamiz -transfer ozelinde bile olsa-
tarafim adina bold buyuk memnuniyet edici bir durum .
dahasi , bencede tarihi bir an bu yapilan .

bunun devami da gelmeli , kuluple , taraftarla ve tanitimi olabilecek her turlu bizle ilgili konular da dunya capinda *ses getirecek/haber olacak islerin yapilmasi dusunulebilir...
benim hatirladigim bu konu da japonlar cok iyiler .zamanla digerleri de iddiali olmuslardir elbet, ancak ben sahsen japonlarin teknoljisini ve sunumunu ozel buluyorum.

velhasil ,
mapping olayini her firsatta kulup olarak degerlendirmeliyiz. ada ,stad - ve bu gunku gibi bu tur simgesel tarihi mekanlara bizi/kulubumuzu dahil eden hikayeli/tema'li mapping yansima sunumlar donemi.....

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hüsnü Ayabakan , @Kolpa Kemal Kürek

saygi ve selamlar .

A spordaki yorumcu o, olsa bile oyuncuya saygısızlık diyor
Ortada bir Saygısızlık var ama söyleyemiyorum

Bernardo Silva silüetini ve Portekiz bayrağını umarım herkes görmüştür

Tarihe geçecek işler yapmaya başladık

Silva ve Man City mavi formasi :
1749766382977.webp
1749766479337.webp

Başka silüetlerde var ya sanki kafa karıştırıcı biraz

Geri
Üst Alt