Galatasaray Bugün Sadece Alanyaspor'u Yenmemiştir

Ne oldu Ali Var'a atadığın hakemde mi kurtaramadı seni? Fatih Terim'in metresi Ali.

Bazen sadece rakibi degil hakemleride yenmek gerekli bugünkü maç o türden bir maçtı ve biz ikisinide yendik

Bugün kü yaşananlar açıkca meydan okumadır Apo dahil hala dostluk barış mesajları verirse yazıklar olsun

Başımızdaki bu haysiyetsiz onursuz ezik galatasaray düşmanı yönetim olduğu sürece daha çok görecez bunlari

Görüyorum ki bazı arkadaşlar kötü oynadık falan filan cart curt.

Maçtan önce deseler 3 puan ama kötü oyun kabul eder misin edersin.

tabiki edersin her turlu kabul. ama sende galatasaraysan yenileceksen bile iyi yenileceksin.

SM-A520F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kardeşim kendini de kaf dağında görmeye gerek yok ben bu kadar geri çekilmeye tamam demiyorum ama

Alanya iyi takım bizden iyi mi değil ama sonuç olarak yendik 2 maç normal oynadık da ne oldu yendiler bizi. Hocam da dedi ilk defa başka bir oyun denedik ve yendik bu kadar.

Fazla takılmamak lazım

Abi hala kötü oyun mevzusu mu dönüyor ya gören de her maç böyleyiz sanar 2 3 maç defans yap galip geleceksen sorun yok.

Yok, biz yine de takımdan UTANALIM.

galatasaray ile şaka olmaz. adamı madam yaparız. herkes akıllı olsun kimsenin gücü yetmez. fener*ahce gibi sıradan takımların işi değil cimbombomuma aşık atmak

Zinacı Ali'ye kocalık dersi veren hocamızı kutlayalım.

Kalan maçlarda daha fazla azıtmamaları için yönetimin basın toplantısı yapıp sert bir dille tff'yi eleştirmesi şart
Ceza verirlerse versinler. Aman şu olur , bu olur diye diye iyice sirke döndü ülke

Geri
Üst Alt