Galatasaray: "Bundan sonra anladığınız dilden konuşacağız!"

Taraftarin uyanmasi icin yönetim’in bu tarz bir aciklama yapmasina gerek yok

Taraftar okan hoca düsmanligindan vaz gecsin ve gercekleri görsün,fener macindan bu yana yapilanlari görsün

Görmek istemeyen zaten art niyetlidir

Fener macinda verilmeyen penalti,sivas macinda bana göre 2 bazilarina göre 3 penalti,kayseri macinda verilmeyen net gol

Birinde deplasman da 0-1 olacak,digerinde deplasman da 0-2 olacak,bugun ise ic saha da 2-0 olacak ama engel oluyorlar göz göre göre

Sonra da futbol konusuyorsunuz

Yok öyle dünya

Koskoca Mertens bile hakem kararlari takimi olumsuz etkiliyor dedi

Ama sizin bir halttan haberiniz yok

1990-1991 Sezonu 5 puan farkla ikincilik (Sampiyon Besiktas)
2000-2001 Sezonu 3 puan farkla ikincilik (Sampiyon Fenerbahce)
2002-2003 Sezonu 8 puan farkla ikincilik (Sampiyon Besiktas)
2004-2005 Sezonu 4 puan farkla ücüncülük (Sampiyon Fenerbahce)
2020-2021 Sezonu 2 golle gelen ikincilik (Sampiyon Besiktas)

Bir sampiyonlugumuzun daha calinmasina izin vermemek icin gereken neyse yapilmalidir!

Lan aklıma şimdi geldi

Bizim penaltı pozisyonunda hem bize gösterilen hem de var ekranında hakeme gösterilen açı tekti

Atilla o açıyla bile penaltıyı vermek zorunda kalınca penaltı verildikten sonra başka bi açıdan gösterdiler pozisyonu orda çok daha net gözüküyodu penaltı olduğu

Bu şerrolar pozisyon flu olsaydı penaltıyı vermeyip hakemi vara çağırmayıp o açıyıda bize göstermeyecekti

İşte böyle bi tiyatro oynuyolar gözümüzün içine baka baka

Yaw zor gol attigimizi bildiklerinden 2 - 0 veya 3 - 0 filan yapmamiza izin vermiyorlar. Cok cok gec kaldik

Fbnin kollanmasını engelleyemeyiz ama onlara verilen penaltılardam bize de verecekler. Yok öyle tek taraflı yönetim.
Aynen öyle ayrıcalık değil hakkımız olanı istiyoruz kadıköy'de kırmızı + penaltı verilseydi o dakikada maç bitecekti ya da Sivas deplasmanı 0-1'ken 2 tane penaltı verilse yine bitecekti.

Artık susmamak gerek masaya daha sağlam vurmalıyız hatta o masayı yıkıp geçmek lazım.

Şunu gece 1de atmasak iyi olurdu bir de çok geç aksiyon alıyoruz

Geri
Üst Alt