Galatasaray: "Bundan sonra anladığınız dilden konuşacağız!"

Bi zahmet artik yani geç bile kaldık atı alan Üsküdarı geçti. Puan farkı en az 5 olurdu şimdiye kadar

Yönetim o pasif denilen basın toplantısını bilerek yaptı bence abiler biz sizi tatlı dille güzelce uyardık siz devam ettirdiniz dediler böylece iyide oldu f5 farkında değil kendi kazdığı kuyuya kendi düştü Galatasaray’ı kaosa sürüklemeye çalışırsan o kaostan güç toplar seni deler geçer şampiyonluk yakın meşaleleri yakın 🔥

Taraftarin uyanmasi icin yönetim’in bu tarz bir aciklama yapmasina gerek yok

Taraftar okan hoca düsmanligindan vaz gecsin ve gercekleri görsün,fener macindan bu yana yapilanlari görsün

Görmek istemeyen zaten art niyetlidir

Fener macinda verilmeyen penalti,sivas macinda bana göre 2 bazilarina göre 3 penalti,kayseri macinda verilmeyen net gol

Birinde deplasman da 0-1 olacak,digerinde deplasman da 0-2 olacak,bugun ise ic saha da 2-0 olacak ama engel oluyorlar göz göre göre

Sonra da futbol konusuyorsunuz

Yok öyle dünya

Koskoca Mertens bile hakem kararlari takimi olumsuz etkiliyor dedi

Ama sizin bir halttan haberiniz yok
Abi bak bu takım denildiği kadar kötü oynamıyor Okan hoca ve oyuncuların üstünde fenev medyasının algısına gelip çok gereksiz bir baskı oluşturdular bizim taraftarlar oyunculara da yansıdı bu baskı adamlar sahaya tereddütlerde çıkıyor resmen taraftar biraz metanetli olmalı sağ duyulu olmalı bu takım şu haliyle bile 3 gömlek üstün fenev denen kepaze takımdan hakem ittirmesiule geldiler buraya kadar yetmeyince bizi dibe çekme çabasına girdiler bizim taraftar biraz Okan hoca ve oyunculara güvenmeli aşırı derecede duygusal bir oyuncu gurubumuz var sahip çıkılmalı taraftar her maç bağrına basmalı bak o zaman neler oluyor görürsünüz

Birakin bu isleri hakem hatalari icin biri ugrassin da birileride su takimi toparlamaya 10 milyon euro alan forvetin istanbula gelmesine ugrasssin once top oynatin takima sonra hakemlere itiraz edelim

Umarim bir sonraki macta bir hakem.hatasi olunca , tepkimiz aynen böyle olmaz

Efendim maci cok kötü yönettiniz umarim bir daha bizim maca hakem.olursaniz daha dikkatli olmanizi rica ederiz

Anadolu takımlarının maç sattığını da
Sürekli göz önünde tutmalıyız..

Gozumuz uzerinizde mesajini vermeliyiz..

Zaten su sezon bir incelense pislik fiskiracak her yerden

Dunyanin en kirli sezonu sozunu her sene gelistiriyorlar Turkiyede

2006-2011-2012-2023 bu senenin yaninda masum kaldi…

Hadi bakalım göreceğiz.

Bundan sonra değil, şimdi hemen konuşun. Kaybedecek vakit ve puan yok, zaten yeterince geciktiniz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt