Galatasaray Bütün Teklifleri Reddetti!

Aslan Türkoğlu

The Maestro
Yönetici
Moderatör
gjanJ3.jpg

Galatasaray gelen bütün tekliflere rağmen onu satmadı.

Haberin Detayları GSC Portal’da...

chedjeu satılmamalı onun gibi stoper her zaman bulunmaz.

ancak aldığımız paranın üstü teklif edilirse düşünülebilir, ondada muadilini bulmak şartıyla.

bu sezon takımın en çok oynayan 2-3 yabancısından biri olur.

abartmak istemiyorum fakat chedjou şu anda dünyanın en iyi stoperlerinden biri. sezon sonunda 15 milyon euroya satabillirz, garay 15 milyon € avro ederse. aurelen en az 15-20 eder, şahsı fikrim.

Şu yabancı sınırı belası olmasa aslında istikrar kazanır..

Her zaman olduğu gibi Demirören'e sevgilerimi iletiyorum (!)

Bence Chedjou iyi ama yabancı kontenjanından dolayı düşünmeden talibi varsa gönderirdim.Stoper tabiki önemli ama kontenjan hakkını kaliteli bir hücumcudan yana kullanmak daha mantıklıydı.

Süper ligde 3 tane kaliteli stoper var diyebiliyorsanız, bunların arasında yer alacak adamlardan biri de Chedjou'dur. Takım savunması oturduğu zaman çok daha iyi olacağı aşikar. Lille'de 2 sezon üst üste en iyi savunmacı seçilen bir adamı satmak enayilik olur.Savunmaya Chedjou'dan iyi Türk bulamadıktan sonra satmanın bir manası yok.Kaldı ki Chedjou'dan iyi Türk stoper bulmamız da çok zor.

abartmak istemiyorum fakat chedjou şu anda dünyanın en iyi stoperlerinden biri. sezon sonunda 15 milyon euroya satabillirz, garay 15 milyon € avro ederse. aurelen en az 15-20 eder, şahsı fikrim.

Kusuruma bakma, ve evet fikrine saygıda duyorum ama ciddiden yaklaşık 1 dakika boyunca güldürdün beni mesajınla.

Saol renktaş. Allah'da seni güldürür inşallah :DD

Selçuk çöp olduğu sürece telles çöp olduğu sürece sağ bekin veysel olduğu sürece ched daha çok yıldızlaşır garipsenecek durum yok bana göre..

evet böyle trişka bi def zor bulunur,ondan satmayız.

e6e37c19884d696de2c0c867368b5fdf.jpg

Adamin fotosunu evin onundeki.çope yapistirmislar hayirmi!!!

Antuya malzeme mi vermeye çalışıyorsun. kus musun yoksa?

-Tapatalk-

Demek ki teklif edilen paralar yeterli bulunmadi, degilse niye satilmasin ki? Ilk sezon basarisiz gecti, üstünden para kazabilseydik satardik diye düsünüyorum.

Gelelim menajer'e : "Geçen sene adaptasyon sorunu yaşadı ve performansının yarısını yansıttı. İyi bir kamp dönemi geçirdi ve şu an yüzde 70-80′lerde" Saka misin abi sen :happy:

Son fener macinda emenikeye alda at dedi...Muslera kurtarmasa hepiniz suan kadroya almicaktiniz.Cok yanar donerli taraftar profilimiz olustu..

Gecen seneden beri fikrim değişmedi.Bence kötü bir stoper.Bu seneye iyi başlaması bunu değiştirmez.Arkadasında dediği gibi fener macında yaptıgı hatayı her zaman yapabilir.Şaşırmam.

sınırdan ötürü satılmalıydı sırf 5 6 cl maçı için lüks oldu kalması

Geri
Üst Alt